Κεφάλαιο 39

4.9K 179 33
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πλευρα Συγγραφέα♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πλευρα Συγγραφέα♡

Δυο βδομαδες αργότερα ολα κύλησαν ομαλά. Η ζωη σταμάτησε να βαζει εμπόδια σε αυτο το ερωτευμένο ζευγάρι.

Ηταν γραπτο να ειναι μαζι και θα ηταν. Θα ηταν οτι και αν γίνονταν απο εκει και μπρος. Θα ηταν οι δυο τους εναντίων ολου του κοσμου. Ή μαλλον θα ηταν οι τρείς τους εναντίων όλου του κόσμου.




Πλευρα Αννα




Αισθανομαι περίεργα. Περίεργα που μετα απο ολα οσα επρεπε να περασω σε αυτην την δυσάρεστη ζωη κατέληξα να ειμαι ευτυχισμένη και να μπορω να εχω την ευχαρίστηση να περασω το υπόλοιπο της ζωης μου με την(κοιταει το ρολόι)σε μια ωρα οικογένεια μου και στα χαρτιά.




"Αχ πραγματικα δεν το πιστευω πως γίνεται ο γαμος τοσο γρήγορα. Ουτε καν σαραντησες. Τι ανυπόμονο αντρα που εχεις"λεει και χαμογελαω.




"Αυτο ειναι αλήθεια, αλλα οπως και να εχει εγω τον αγαπαω παρα πολυ"λεω και εκεινη γελαει.




"Ναι η αληθεια ειναι αυτο φαίνεται τωρα"λεει και με δειχνει με το χερι. Το νυφικό μου ειναι πολυ ομορφο.




"Ελα ανοησιες"λεω και γελαει και γελαω και εγω.





Πλευρα Νοα





Περιμενω εδω και 1 ωρα στην εκκλησία και δεν ειμαι σιγουρος αν τελικα ερθει η Αννα ή οχι. Ισως να το μετάνιωσε την τελευταία στιγμη και δεν ξερω αν θα μου αρεσε αυτο.




Αυτο το κοριτσι καταφερε να με κανει να το ερωτευτώ οσο κανενα αλλο. Η ζωη μου της ανήκει ολοκληρωτικά πλεον. Σε εκεινον και στον γιο μου. Θα ζησουμε ολοι μαζι μια υπέροχη ζωή.




Θα προσπαθήσω να τους προσφέρω τα παντα. Οτι πιο πολυ μπορεσω. Να μην τους λείψει τιποτα ποτε οσο θα ειμαι εγω ζωντανός.




Ξαφνικα ακουω κορναρισματα και χειροκροτήματα και η καρδια μου μετραει αντίστροφα μεχρι να σκάσει και θα ποδια μου ειναι ετοιμα να με προδώσουν και να πεσω κατω οταν την βλεπω.




Ειναι πανέμορφη. Παντα ηταν. Ο τροπος που χαμογελούσε ολα τα μικρα πραγματα που εκανε και δεν τα καταλάβαινε. Ολα τα αγαπω. Αυτη την αγαπη.















Ολη η υπόλοιπη ζωη τους ηταν ομαλη και υπέροχη αφου παντα ηταν ο ενας εκει για τον αλλον..














Αστερακι🌟

















Σχολιο🗯

the wrong choiceWhere stories live. Discover now