Κεφαλαίο 5

4.2K 211 64
                                    


Φτανω στο πλυντήριο αυτοκινήτων αργοπορημένη. Βρίσκω την Λορα να πλένει ενα αυτοκίνητο. Μολις με βλέπει κλείνει την βρίσει και έρχεται κοντα μου.



"Σημερα βρήκατε να λείπετε και οι δύο σας;"ρωταει εκεινη με ενοχλημένο ύφος. Ποτε δεν μιλαει ετσι κατι τρεχει μαζι της.



"Ε ε  ε τι εγινε τι εχεις;"την ρωταω και μολις την ρωταω ξεφυσαει και κάθεται στην καρεκλα διπλα μας.


"Τι να γίνει ρε Αννα δεν τους αντεχω αλλο τους δικούς μου με εχουν κουράσει,αυτοι οι καυγάδες περνάνε σε εμένα και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεχω ακομη"λεει και σκύβω στο ύψος της για να την βλεπω καλύτερα.



"Σε καταλαβαίνω...και εμενα"λεω και αμεσως το μετανιώνω..καλυτερα να μην της πω για τους γονεις μου ισως μου ζητήσει να έρθει να μείνει εκει και τοτε θα δει τον Νοα και θα πρεπει να της πω οτι εγινε κατι που μαλλον δεν θα της αρεσει και πολυ.




"Και εσενα τι;"ρωταει εκεινη και γυρναω αμεσως να την κοιτάξω.



"Και εμενα ειπα; εννοούσα πως και εγω βαρέθηκα με τους γονεις μου και το θεατρο που παίζουν λες και δεν εχω δει τους γκόμενους τους."λεω. Πως να της πω πως ο πατέρας μου μπηκε φυλακή και η μανα μου με παράτησε...ειναι πολυ ντροπιαστικό.




"Ελα πιάσε δουλειά και σε βοηθαω και εγω για να ξεχαστω και εγω λιγο"απανταει και αμεσως πιανω σφουγγάρι οπως και εκείνη."Αυτος ο τυπος που δουλεύει γιατι σκατα δεν ηρθε σήμερα;ρωταει σαν να ρωταει περισσότερο τον εαυτό της.


"Ειναι άρρωστος"απανταω ασυναίσθητα και γυρναει αμέσως να με κοιτάξει.


"Και εσυ που το ξερεις παρακαλώ;"ρωτάει κοιτωνταε με καχύποπτα.


"Τον συνάντησα χθες οταν πήγαινα την βραδυνή μου βολτα και μου το πε"λεω και εκεινη κουναει το κεφαλι της καταφατικά και χαιρομαι ιδιαίτερα που με πίστεψέ.



〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Προχωράω προς το σπιτι κατακουρασμενη και χωρίς να το παρω είδηση με ακολουθεί κάποιος που δεν εχω ξανα δει. Κανω το κολπο με τα κορδόνια για να δω αν σταματήσω αν σταματήσει και αυτος και σταματάει.


Ετσι απλος αποφασιζω να μπω απο στενα μεχρι να με χάσει και μετα να παω γρήγορα στο σπιτι για να μην με δει. Οκευ. Πρωτη φορα φοβάμαι τοσο στην ζωη μου σε αυτα τα στενα. Η αληθεια ειναι πως ποτε δεν μου εχει τυχη κατι παρόμοιο.


the wrong choiceWhere stories live. Discover now