Κεφάλαιο 38

3.1K 163 64
                                    




Καθομαι στην καρεκλα του νοσοκομειου και κλαιω. Πηρα τηλεφωνο την Λορα και μου ειπε πως θα ερθει. Δεν μπορω να σταματήσω να κλαιω.




Κανενας δεν βγηκε να μου πει πως ειναι. Αν ειναι καλα αν θα γινει καλα. Αν μπορώ να κανω κατι για να ειναι καλα.




"Αννα"λεει η Λορα και γυρναω να την κοιταξω. Καθεται διπλα μου και με αγκαλιαζει. Απο πισω της βλεπω και τον Νεϊτ και εκεινος με κοιταζει σοβαρος.




"Πες μας Αννα τι εγινε"λεει ο Νεϊτ καθώς με κοιταζει και η Αννα κανει πισω και με κοιτάζει.




"Ο μπαμπας του το εκανε. Ηθελε να πυροβολησει εμενα και εκεινος αρχισε να παλευει μαζι του και δεν μπορω αλλο αν παθει κατι.."λεω καθως κλαιω και δεν μπορω να συνεχίσω.




Σηκώνομαι και αρχιζω να περπαταω δεξια και αριστερα και να περιμένω να ερθει καποιος. Ο γιατρος πλησιαζει και ειμαι ετοιμη να δω τι θα μας πει.




"Ο ασθενής εχει χασει πολυ αιμα και δυστυχώς δεν εχουμε αυτην την στιγμη εδω στο νοσοκομείο. Αν βρουμε αμεσα"λεει και τον διακόπτω.




"Εγω θα δωσω αιμα μπορω να δωσω αιμα απλα πειτε μου οτι θα ειναι ενταξει"λεω αμεσως.




"Οχι εσυ εισαι έγκυος δεν μπορεις να δωσεις αιμα ασε της βλακείες θα δωσω εγω"λεει ο Νεϊτ και εγω ζαλίζομαι. Ζαλιζομαι τοσο που νιωθω τα ποδια μου να μην με κρατανε και επειτα ολα γυρω μου μαυρίζουν.




[...]
Ανοιγω τα ματια μου και βλεπω διπλα μου τον Νοα. Τον κοιταζω καλύτερα και προσπαθώ να καταλαβω αν ειναι αληθεια ή καποιο ονειρο.




Ειναι χωρις μπλουζα και εχει μια ασπρη γαζα στο στομαχι του. Με κοιταζει με χαμογελο και πιανει το χερι μου και το φιλαει.




"Τι κανει το μωρο μου;"λεει και εγω ακομη τον κοιταζω"Γιατι εισαι τοσο ατακτη; οταν εμαθα οτι λιποθύμησες εκανα χαμο για μα με αφησουν να ερθω εδω να δω αν εισαι καλα,με τρομαξες"λεει και εγω χαμογελαω πλεον.




"Σαγαπαω"λεω τελικα και εκεινος σκύβει και ενωνει τα χειλη μας και εκει που με φιλαει μου δαγκώνει αρκετα δυνατα τα χειλη.




"Αου. Τι κανεις;"ρωταω κοιτωντας υον και γελαει αλλα μετα σοβαρευει.




"Επειδη δεν μου ειπες για το παιδι μου"λεει και γελαω "και φυσικα επειδη δεν μου ειπες οτι ηταν και αγορακι"λεει και γελαω ξανα.




the wrong choiceWhere stories live. Discover now