Κεφάλαιο 17

3.4K 184 128
                                    




Ανοιγω τα ματια μου και κοιτάζω δεξιά και αριστερά. Κατεβαίνω τα σκαλιά. Ειμαι χαρούμενη γιατι θα μάθω τελος παντων τι γίνεται μεταξύ.





Καθως καταλαβαίνω αθόρυβα τα σκαλια τους παρατηρώ. Την εχει κολλήσει στον τοίχο. Την φιλάει.Εχει βαλει τα χερια του στον τοίχο και πιέζει το σωμα του πανω στο δικο του.




Πέφτει κατι που κρατουσα στα χερια μου και δεν ειχα παρει είδηση οτι κρατάω. Γυρνανε να με κοιταξουν και οι δυο τους.





"Συγνωμη αν σας τρομαξα. Να...να..."δεν ξερω τι να πω ετσι σκύβω περνω το κινητό μου που ειναι πεσμένο κατω και γυρναω και ανεβαίνω τα σκαλια.




Οχι. Δεν εχω ιδεα τι ειναι οι δυο τους. Και ουτε θελω να μαθω πλεον. Ειμαι χαζή. Αυτος...αυτος. αυτός ειναι η λαθος επιλογή και εγω τον εχω επιλέξει εχω επιλέξει να ειμαι μαζι του εδω στο σπιτι του. Μαζι του και με την κοπελα.



Οση ωρα σκέφτομαι αυτα κλαιω. Κλαιω και εχω γινει χαλια και δεν εχω ουτε καν ιδεα γιατι κλαιω. Μια χαρα ημουν πριν.Χτυπαει η πορτα και εγω σκουπιζω γρήγορα τα ματια μου.




Ανοιγει και ειναι η κοπελα. Έρχεται και καθεται διπλα μου. Ειναι καπως αμηχανη καθως βγαζει τα χαπια απο τα κουτια. Παει να μου τα δωσει αλλα εγω δεν τα παίρνω.





"Ελα παρε τα χαπια ειναι η ωρα να τα πιείς"λεει καθως μου τα δινει και γυρναω να την κοιτάξω.





"Δεν θελω να πιω αυτα τα χαπια"της απανταω αποτομα και εκεινη ξεφυσαει αφηνει τα χαπια ετσι οπως ειναι και βγαινει απο την πορτα αφήνοντας την πορτα ανοιχτή.



Εγω τα παιρνω με τα χερια μου και τα αφηνω στο κομοδίνο και οταν γυρναω για να σηκωθώ και να κλείσω την πορτα βλεπω τον Νοα να μπαινει μεσα. Ετσι καθομαι παλι στα μαξιλάρια.





"Τι τρεχει Αννα; γιατι δεν περνεις τα χαπια;"ρωταει και εγω γυρναω να τον κοιταξω με άγριο βλέμμα.





"Γιατι θελω να μιλησουμε πριν κανω το οτιδήποτεεδω μεσα"λεω και εκεινος ξεφυσαει. Σηκώνεται και κλειδώνει την πόρτα. Ερχεται παλι πισω και κάθεται.




"Ωραια μιλα ελευθερα και πες μου οτι θελεις να πεις"λεει καθως ξανα σηκώνεται και βαζει το ραδιο να παιζει σιγα τραγούδια.





"Δεν ειναι δικο σου το σπιτι ετσι;"ρωταω κοιτωντας τον και εκεινος ξυφυσαει.





the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα