Κεφάλαιο 3

4.6K 236 93
                                    


Προχωράω προς την δουλειά και ακουω κατι πισω μου. Γυρναω να κοιταξω και βλεπω αυτον να περταπαει.

Οταν πλησιαζει διπλα μου αποφασίζω να του μιλήσω."Καλημέρα"λεω και εκεινος σηκώνει το κεφαλι του με κοιταζει και επιταχύνει το βημα του και φεύγει.

"Κακη ψυχρή και αναποδη βασικα"φωνάζω και δεν γυρναει να με κοιταξει καν αν και ειμαι σίγουρη οτι το ακουσε. Τι σπαστικός που ειναι.

Φτανουμε στην δουλεια και αμεσως αρχίζω να πλένω το αυτοκίνητο οπως και αυτος. Προσέχω περισσότερο απο οτι χθες γιατι ο τυπος χθες με εκανε χαλια.

Μετα απο μια ακομη δύσκολη και κουραστική μερα. Οπως καθε μερα φυσικα. Χωρις να υπάρχει κατι ενδιαφέρον γυρνάω σπίτι.

Και εκει που νομίζω πως σήμερα ειναι η μερα που χρειάζομαι περισσότερο την ξεκούραση. Χτυπαω την πορτα και περιμένω να μου ανοίξει η μαμα μου.

Η πορτα παραμένει κλειστή και απο μεσα δεν ακούγεται τιποτα. Χτυπαω ξανα. Αυτο γίνεται οταν δεν εχουν ολοι τα κλειδιά του σπιτιού.

"Μαμα γαμωτο"φωναζω καθώς χτυπαω την πορτα. Και δεν πήρα και ζακέτα και κανει και κρυο. Τι θα κανω τωρα;

"Προβλήματα;  σε πέταξαν εξω απο το σπιτι;"ρωταει μια φωνη απο πίσω μου και γυρναω να κοιταξω τον τυπο που συνεχώς συναντάω τις τελευταίες μερες.

"Τι σε κανει να πιστευεις πως με πέταξαν εξω απο το σπιτι;"τον ρωταω και εκεινος αμέσως γελαει με την ερώτηση μου.

"Ειναι απλο,εισαι πολυ σπαστική και ειναι δύσκολο κάποιος να σε ανέχεται απορώ πως το καναν τοσα χρονια"λεει και με κανει να θελω να τον βρίσω.

"Δεν ειμαι με ολους ετσι,μονο με οσους δεν συμπαθώ"του λεω και εκεινος ενω ειχε ενα στραβο χαμόγελο πλεον εχει σοβαρεψει.

"Αυτο ειναι το καλύτερο για εσενα λοιπον"λεει και απλα κουναω το κεφαλι μου. Δεν καταλαβαινω τι εννοει."ελα να κάτσεις σπιτι μου για λιγο δεν ειναι μακρυά"λεει και γυρναει και περπατάει.

Δεν θα πηγαινα μα αν δεν παω που θα παω οση ωρα δεν ειναι εδω οι δικοι μου; θα κάθομαι εδω εξω σαν την χαζη; με τιποτα. Ετσι απλα αποφασίζω να τον ακολουθήσω.

Δεν γινεται απλος να επιστρέψω πισω στην βαρετή μου καθημερινότητα; ειμαι πολυ κουρασμένη σημερα για να κανω κατι διαφορετικό.

the wrong choiceWo Geschichten leben. Entdecke jetzt