Κεφάλαιο 33

2.7K 161 56
                                    






Ξεφυσαω και κουναω το κεφαλι μου περα δώθε. Η σκηνή της χθεσινής συμπεριφοράς του Νοα και εχει γεμίσει θυμο. Πως μπορει να μου μιλάει ετσι;





Να μου συμπεριφέρεται ετσι; Ακομη και να μην ειναι δικο του το παιδι δεν τον νοιάζει να ειμαι εγω καλα; θελει να ειμαι δυστυχισμένη επειδη δεν ειμαι μαζι του; αυτο καταλαβα χθες εγω.





"Τι εχεις;"ακουω την φωνη του τζο απο πισω μου και γυρναω να τον κοιταξω. Ερχεται και κάθεται διπλα μου στον καναπέ.





Ο ίδιος νοιάζεται πιο πολυ για εμενα και ας ξερει οτι δεν ειναι δικο του το παιδι οτι δεν αισθάνομαι κατι για αυτον και οτι δεν θα ειμαστε ποτε πραγματικα μαζι.





"Οχι,δεν εχω κατι. Ειμαι μια χαρα. Απλα να η ψυχολογία μου δεν ειναι πολυ καλα. Αυτο ειναι ολο"λεω γενικότητες και εκεινος γνέφει και με κοιτάζει.





"Οι ορμόνες απο το μικρούλη σου θα ειναι μην ανησυχείς"λεει και γελαει και τον κοιταζω. Γελαω και εγω μαζι του και κουναω το κεφαλι μου. Ειναι τοσο καλος μαζι μου και εγω το μονο που κανω ειναι να ειμαι απόμακρη.





"Τελος πάντων εμενα ειναι γνωστο το θεμα. Εσυ τι εχεις; εισαι καλα; Φαίνεσαι καπως για αυτο ρωταω"λεω και εκεινος γυρναει και με κοιταζει και πλεον ειναι πιο σοβαρος απο οτι πριν.





"Δεν ειναι τιποτα συγκεκριμένο. Απλος νιώθω λιγακι μονος. Αυτο ειναι ολο και με εχει παρει καπως απο κατω"λεει και βαζω το χερι μου πανω στο δικο του και του το χαϊδεύω συμπονερικα. Εκεινος σηκώνει το βλεμμα του και με κοιτάζει.





"Μην στεναχωριέσαι. Δεν εισαι ο μονος. Βλεπεις εγω εχω συνηθίσει στην μοναξιά. Εχω περασει δύσκολα και προβλήματα και οικονομικά. Εσυ εχεις λύσεις και για τα δυο"απανταω και εκεινος γελαει.





"Δεν ισχύει οτι αν εχεις λεφτα μπορεις να λυσεις ολα τα προβληματα σου αν αυτο εννοεις"ειπε και ξεφυσιξε νευρικος τριβωντας το κεφαλι του.





"Ξερεις πολλες φορες δεν κοιμαμαι τα βράδια"συνεχίζει"αισθάνομαι μονος μου και οτι ακομη και να πεθάνω δεν θα ειναι κανεις εκει να το καταλάβει ή αν παθω κατι να καλεσει καποιο ασθενοφόρο"ξεφυσαω.





"Θελεις να κοιμηθούμε μαζι σημερα το βράδυ; θα εχεις καποιον διπλα σου που θα καταλαβει αν γινει κατι. Θα μπορεις να κοιμηθείς ήσυχος"λεω και εκεινος με κοιταζει και μου χαριζει ενα αγνό χαμόγελο.





the wrong choiceWhere stories live. Discover now