Κεφάλαιο 26

3.3K 159 37
                                    





"Και δηλαδή του πηρες αληθεια λεφτα;"ρωταω καθως μπαινουμε στο καινουργιο μικρο αλλα πολυ ωραιο σπιτι που αγόρασε για να μείνουμε εδω.




"Ναι γιατι οσες μερες μείναμε χωρια συνειδητοποίησα οτι με τιποτα δεν γινόταν να μην ειμαι μαζι σου"λεει και μου χαμογελαει. Θεέ μου επιτέλους.




Τον πλησιάζω και ένωνω τα χείλη μας. Τα χέρια μου ειναι πανω στο στήθος του. Η καρδια του χτυπαει και την νιωθω και αυτο με κανει να εχω μεγαλύτερη αγαπη προς αυτον.





"Μου έλειψες ειναι η αλήθεια"λεει και με κοιταζει προσεχτικά. Τα χερια του ειναι στην μεση μου αλλα τα κατεβάζει αργα κατω.






"Να πω και εμενα;"ρωταω και χαμογελάω. Γνεφει και ενώνει τα χειλη μας καθώς με σηκώνει στην αγκαλια του και πηγαίνει προς το δωμάτιό και με ξαπλώνει στο κρεβάτι.





Με φιλαει παντου καθως μου ανοίγει το φορεμα και τι αφαιρεί. Μετά απο ολα αυτα ομολογώ πως δεν περίμενα να ειμαστε καλα μεταξυ μας. Και ομως να που παλι βρηκαμε την άκρη.





"Σε θελω"λεει καθως φιλαει τον λαιμο μου και ανατριχιάζω ολόκληρη. Τον κοιταζω και χαμογελάω.





"Και εγω Νοα"λεω και χαμογελάει και βγαζει τα ρουχα του. Γελαω και με κοιταζει χαμογελαστος. Βγαζει το σουτιεν μου καθως συνεχίζει να μου αφήνει φιλία.





"Υποσχεσου πως μονο εγω θα στο κανω αυτο"λεει χωρις να σταματησει να με φιλαει και εγω μουγκριζω ως απάντηση."αυτο δεν ειναι απάντηση μωρο μου"λεει καθως βαζει το χερι του μεσα απο το εσώρουχο μου.





"Ναι..."λεω με δυσκολία"μονο εσυ θα το κανεις"τον βεβαιώνω και κατεβαζει επιτέλους το εσωρούχο μου. Και μετα απο αρκετη ωρα ειναι ετοιμος επιτέλους να εισχωρήσει μεσα μου.





Μπαινει και βγαινει με τον δικό του ρυθμο και νιωθω την ανασα του να χτυπαει στο στηθος μου. Παιρνουμε και οι δυο μας κοφτές ανασες.







~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~






Ειμαστε ξαπλωμένοι εδω και 1 ωρα και δεν μιλάμε. Εκεινος χαϊδεύει τα μαλλια μου και εγω χαϊδεύω το στήθος του.






"Έτσι αμίλητοι θα μείνουμε;"ρωταω και εκεινος ξεφυσαει.





"Να πουμε τι; να αναλύσουμε ποσο περίεργη ειναι η ζωη μας;"ρωταει ειρωνικά και γελαει.






the wrong choiceWhere stories live. Discover now