Κεφάλαιο 32

2.7K 161 94
                                    






Πλευρα Νοα





"Δεν καταλαβαινω στα αληθεια γιατι πρεπει να γινει αυτη η ηλίθια εκδήλωση και να ερθω και εγω"λεω εκνευρισμένος και εκεινη μου στρωνει καλυτερα το κουστουμι και μου φτιαχνει την γραβάτα.





"Αγαπη μου εισαι ο σύζυγός μου δεν γινεται να λείπεις και επίσης επρεπε να κανουμε μια εκδηλωση γιατι αυτη θα συμβολίζει ενα νεα ευχαριστώ ξεκίνημα μεταξυ των επιχειρήσεων"λεει και μου χαμιγελαει και εγω την κοιταζω σοβαρος.





"Θεε μου δεν μου αρεσει καθολου ολο αυτο. Ειναι τραγικο."αναστεναζω αγανακτισμένος.





"Οου μωρο μου"λεει και πιανει το κεφαλι της και αμεσως εγω την πιάνω και γυρναει να με κοιταξει"βλεπεις τι γινεται αν δεν με ακους αγαπη μου; με κανεις να αναστατωνομαι οπως και τον μικρο μας"λεει και παγωνω στην θεση μου.





"Τι;"ρωταω τελικα και εκεινη ξεκιναει και γελαει χαρούμενη.





"Ενταξει ναι δεν στο ειπα αλλα ξερεις οταν το ειχαμε κανει το ειχαμε κανει χωρις προφυλάξεις και να μην ηθελες να κανουμε παιδια ετσι και αλλιως ερχόταν απλα την κατάλληλη στιγμη ειπες πως θελεις"λεει ενθουσιασμενη και με φιλαει στα χείλη.





"Και γιατι μου το λες τωρα;"ρωταω σοβαρος μην πιστεύοντας τι λεω. Η Αννα μια χαρα ειναι εγκυος στο παιδι καποιου αλλου γιατι να μην εχω και εγω ενα παιδι;





"Τι εννοεις;"ρωταει σοβαρη και με κοιταζει με ενα βλεμμα παράξενο.





"Τιποτα. Χαιρομαι πολυ για εμας μωρο μου"λεω και την αγκαλιάζω και κλείνω τα ματια μου και κανω εικονα να αγκαλιαζω την Αννα.





"Ωραια ωρα να φυγουμε αγαπη μου αντε για να μην αργήσουμε να παμε στην εκδήλωση πρεπει να ειμαστε νωρις εκει για να μιλάμε με ολους τους καλεσμένους "λεει και με τραβαει απο το χερι μαζι της.





Πλευρα Αννας





Ξεφυσαω και κοιταζω τον εαυτο μου στον καθρέφτη. Φοραω ενα φόρεμα λιλα.

 Φοραω ενα φόρεμα λιλα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα