Κεφάλαιο 18

3.4K 183 57
                                    





Ανοιγω τα ματια μου και σηκώνομαι όρθια. Κατεβαίνω τα σκαλια και μπαινω στην κουζινα οπου και βλεπω την Νινα.




"Καλημερα"μου λεει μολις με βλεπεις χαμογελώντας μου. Ελα Αννα δεν σογ εχει κανει κατι η κοπελα.






"Καλημερα, ο Νοα που ειναι;"ρωταω εκεινη και αμέσως της φευγει το χαμόγελο απο τα χειλη αλλα δεν χανει οπτική επαφη απο εμενα.




"Ειχε μια δουλειά ειπε...ε εγω παω να κανω κατι"λεει και σηκώνεται και φεύγει απο την κουζίνα. Βλεπω σοκολατενιο κεικ και παίρνω το μαχαίρι και κόβω το κεικ.





Παω να αφησω το μαχαίρι αλλα εκείνη την στιγμη μου πέφτει απο το χερι και προσπαθω να το πιασω στον αερα και κοβομαι καιβστο χερι και στην κοιλιά μου πλάγια. Παιρνω αμεσως μια πετσετα και την βαζω πανω.




Την πιέζω και περιμενω να σταματήσει. Ηδη αρχισα να παίρνω την θεραπεία οποτε θα σταματήσει ετσι; Τραβαω την πετσέτα και βλεπω πως δεν σταματάει.





"Στην κουζινα ειναι;"ακουω την φωνη του Νοα να ρωταει φωναχτά και στο επόμενο δευτερόλεπτο ειναι μεσα στην κουζινα και με κοιταζεξ σοκαρισμένος.





"Γεια"λεω και ξεφυσαω αγχωμένα και εκεινος αμεσως με πλησιαζει και πιάνει την πετσέτα και την κανει πισω βλεπει πως τρεχει αιμα και το βλεμμα μου σκοτεινιάζει.





"Γαμωτο μου"ψιθυρίζει"ΝΙΝΑ"Φωναζει και εκεινη ερχεται αμεσως μεσα στην κουζινα και με βλεπει.





"Γρηγορα βοηθα την να παει πανω στο κρεβατι ερχομαι αμεσως"λεει εκεινη και ο Νοα με λεει να στηρίχτω πανω του μα δεν καταλαβαίνω καν τον λογο νιωθω μια χαρα.




Με αφηνει στο κρεβατι ερχεται η Νινα μου δινει κατι αλλα χαπια μεγαλύτερα απο αυτα που πινω και τα πινω αυτα μου φερνει και ορό και μου τρυπαει το χερι.





"Ενταξει χαλαρωσε θα σταματησει τωρα η αιμορραγία ολα καλα"λεει στον Νοα και αυτος ξεφυσαει και γυρναει να με κοιταξει.





"Μπορεις να μου πεις πωε στο καλο το καταφερες αυτο;"ρωταει καπως εκνευρισμένος κοιτωντας με. Η αληθεια ειναι οτι δεν προσπάθησα πολυ.





"Απλα εκοψα το κεικ σοκολατας"λεω και εκεινος ξεφυσαει δυνατα.



"Το κεικ; και μαζι με αυτο και εσενα;"ρωταει ειρωνικα και με κανει να γελασω παρόλο που ξερω οτι δεν ειναι αστειο. Απο το να κλαψω καλύτερα.






the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα