κεφάλαιο 6

3.9K 200 70
                                    




Χτυπαει το κουδουνι πρωι πρωι και πηγαινω οπως ειμαι να ανοίξω. Οταν ανοίγω μπροστα μου βλεπω τον χάρη και πραγματικά δεν χαιρομαι καθολου.



"Καλημερα αγαπη μου"λεει εκεινος και με αγκαλιαζει και εγω κανω μια εκφραση δυσφορίας πισω απο την πλατη του για να μην με δει κιολας.




"Καλημερα"απανταω και απομακρύνομαι και εκεινος χαμογελαει χαρούμενος.



"Ηρθα να σε ρωτησω αν θελεις να παμε για φαγητο αποψε και για βολτα για να τα πουμε λιγακι"λεει και εγω απλος γνεφω πριν απαντήσω.




"Ενταξει χαρη μου, να παμε. Κατα της 7 ειναξ εντάξει;"ρωτάω και γνεφει αμέσως"τελεια αρα ελα απο εδω να με παρεις τοτε"λεω και γνεφει πλησιαζει και με πιανει απροετοίμαστη για το πεταχτο φιλι που μου δίνει. Επειτα φεύγει και κλείνω την πορτα και γυρναω να κοιταξω ενα Νοα ναι με κοιταζει με πονηρό βλέμμα.



"Δεν το ηξερα οτι εχεις γκομενο"λεει καθως γελαει και με ακολουθεί μεσα στην κουζινα.




"Τωρα το εμαθες και; δεν ειναι κατι πολυ σπουδαίο ολοι εχουν καποιον"λεω και εκεινος γελαει και κουναει αποδοκιμάστηκα το κεφαλι του.




"Τελος παντων δεν σκοπευω να βάψω τα μαλλια μου και ουτε να βαλω κάποια περούκα στο λεω για να ξέρεις. Επίσης δεν σου επιτρέπω να φερνεις τις γκομενες σου εδω μεσα"λεω τελικα και εκείνος αφήνει ενα γέλιο.



"Και ποιος θα ικανοποιεί τις ανάγκες μου εσυ;"ρωταει καθως γελαει και εγω κανω μια έκφραση αηδίας.



"Εισαι απαίσιος ετσι και αλλιως εγω εννοουσα πως μπορεις να πας αλλου να κανεις τα αίσχη σογ και οχι μεσα στο σπιυι μου"απανταω και εκεινος σοβαρευει λιγακι.





"Μα δεν μπορω να βγω εξω"λεει τελικα και τοτε τον αγριοκοιταζω.



"Ωραια και τωρα πες μου γιατι δεν μπορεις να βγεις απο το σπιτι; θα λου πεις επιτέλους;"ρωταω εγω και εκεινος κουναει αρνητικά το κεφάλι του και με κανει να νευριάζω." Γιατι εισαι κανενας εγκληματίας;"ρωταω δυνατότερα.





"Οχι δεν ειμαι σαν τον πατερα σου"απανταει και εκεινος δυνατα και μένω κάγκελο. Που ξερει αυτος για τον πατερα μου;




"Τι;"ρωταω μονο γιατι εχω παθει το σοκ μου.




"Τι τι; χαλαρωσε δεν ειμαι εγκληματίας δεν μπήκα ποτε φυλακή οπως μπηκε ο μπαμπας σου"λεει και σηκώνομαι να φυγω καθως κλαίω.




the wrong choiceWhere stories live. Discover now