Κεφάλαιο 19

3.1K 178 51
                                    



Σηκώνομαι απο το κρεβατι μου αφου το φως που μπαίνει απο το παράθυρο με κατέστρεψε πραγματικα. Θα κοιμόμουν και αλλο αλλα αστο τωρα.



Κατεβαίνω προσεχτικά τα σκαλια και ακουω τις φωνες τους μεσα απο την κουζίνα. Ετσι κανω ησυχία και ακουω προσεχτικά οτι λένε.



"Ενταξει ναι με ελκύεις δεν ειπα πως δεν με ελκύεις"λεει ο Νοα και εγω απλα γουρλωνω τα ματια μου.



"Το ηξερα λοιπόν,αποκλείεται να ξέχασες τις βραδιες που ειχαμε περασει μαζι"λεει εκεινη και επειτα κοιταζω λιγο και βλεπω πως φιλιουνται ετσι ανεβαίνω αθόρυβα πανω.




Τι χαζη που ειμαι; τι περιμενα τελος παντων; οτι πραγματικα θα τα πηγαιναμε καλα εμεις οι δυο; δεν ταιριάζουμε καν. Ειμαστε διαφορετικοί σε ολα.





Μετα απο λιγη ωρα ακουω τς σκαλιά να τρίζουν και ειμαι σίγουρη οτι καποιος απο τους δυο ανεβαίνει πανω. Θελω να γυρίσω και θα το πω στον Νοα. Δεν καταλαβαίνω γιατι με κουβάλησε μαζι του. Αφου ετσι και αλλιως δεν εχουμε κατι.




"Ξυπνησες;"ρωταει και γυρναω να τον κοιταξω. Προχωράει αργα προς το μερος μου με ενα γλυκο χαμόγελο. Κάθαρμα.





"Εδω και παρα πολυ ωρα"απανταω χωρις να του ριξω ματια μηπως και καταλάβει οτι τους ειδα και πει κατι ομως για λιγο δεν μιλαει.






"Ολα καλα ετσι; θελω να πω. Νιώθεις καλα; παίρνεις τα χαπια ειναι ολα οκευ;"ρωτάει. Ξεφυσαω και σηκώνομαι όρθια καθως εκεινος κάθεται στο κρεβατι.




"Οχι,οχι δεν ειναι ολα καλα θελωω να γυρίσω πισω. Μου λείπει το σπιτι μου και η καινούργια μου δουλεια μου λειπει η παλια μου γειτονιά και η βαρετή καθημερινότητα που ειχα πριν μαθω για την ηλίθια ασθένεια μου"λεω καθως ειμαι όρθια και κοιταζω εξω απο το παράθυρο του δωματίου.





"Δεν καταλαβαινω γιατι να σου λείπει ειναι κατι καινούργιο αυτο θα εισαι καλύτερα εδω "λεει και γυρναω να τον κοιτάξω.






"Αληθεια; αληθεια πιστεύεις οτι θα ειμαι καλύτερα; κανεις λαθος. Δεν ειμαι και ουτε θα ειμαι ποτε και δεν καταλαβαινω γιατι με πηρες εξαρχής μαζι σου,θελω να γυρισω πισω"λεω και εκεινος ταράζεται και σηκώνεται όρθιος.





"Τι; δεν μπορεις να γυρισεις πισω"λεει και εγω τον κοιταζω θυμωμένη.






the wrong choiceWo Geschichten leben. Entdecke jetzt