Κεφάλαιο 7

3.8K 209 59
                                    

Βγαζει το χερι του απο το στομα μου και με τραβαει πισω απο τον πάγκο της κουζίνας. Με κραταει απο μπροστα του και πραγματικά ειναι σαν να ειμαστε αγκαλια.

Τι κανει ο ηλιθιος;  και τελος παντων τι ηταν αυτο που ακουστηκε απο πανω; Αν ειναι καποιος επικίνδυνος απο αυτους που εχει μπλεξει ο Νοα; γιατι σιγουρα εχει μπλεξει καπου.

"Τι ακριβώς γινεται γαμωτο;"ψιθυρίζω θυμωμενη και εκεινος ξανα βαζει το χερι του στο στομα μου και το κραταει εκει για να μην μιλαω.

"Σταματα να μιλας θα μας ακουσει χαζη"απανταει και αυτος ψιθυριστά και εγω απλα κοιταζω αυτον μου εχει ερθει πολυ κοντα μου. Με αγγίζει παντου.

"Μα αφεντικό σου λεω δεν ειναι μεσα σε αυτο το σπιτι μπορει να ειδαν λαθος η κοπελα που μένει εδω λειπει και εδω δεν ειναι κανενας"λεει και ειναι πανω απο τα κεφάλαια μας. Ειναι διπλα μας γαμωτο.


Βγαίνει απο την πορτα κανονικά σαν να μην εχει γινει κατι και αφου ακουμε την πορτα να κλείνει φευγω αμεσως απο κοντα του.

"Εισαι ηλίθιος, μην τολμήσεις να με ξανα ακουμπήσεις εσυ φταις που καποιος μπηκε στο σπιτι μου το ακουσες και εσυ πες μου επιτελους τι σκατα εχεις κανει"του λεω και εκεινος γελαει.


"Χαλάρωσε μικρουλα το εκανα μονο και μονο για να μην σε σκοτώσουν μην νομίζεις οτι εγω ειχα αναγκη να αγγίξω εσενα ή οτι το ηθελα οποτε μην το κανεις θεμα"λεει ειρωνικά και σηκώνεται απο το πάτωμα.

"Ρε ηλιθιε άνθρωπε εγω φταιω που σε εβαλα στο σπιτι μου και με εχεις βαλει σε κίνδυνο και ουτε που ξερω τον λογο που κοντεύω να πεθάνω"λεω και σηκώνομαι να φύγω.

Οταν ομως παω να φυγω με πιανει απο το χέρι και με γυρναει. Ξεφυσαει δυνατα κοιτωντας με και με κανει να απορώ.

"Οκευ λοιπον ναι εχεις δίκιο θα σου πω"λεει και τον κοιταζω έκπληκτη. Αυτος; θα μιλήσει σε εμενα;"με ψαχνει ο πατέρας μου"λεει και εγω ξεσπαω σε γέλια.

"Εισαι ηλιθιος; περιμενεις οτι θα το πιστεψω αυτο;" ρωταω καθως ακομη γελάω και αυτος ειναι σε φαση να με κοιταζει άγρια."οκευ οκευ και πες οτι το δεχομαι αυτο τοτε για ποιον λογο είπες πως κινδυνεύεις και γενικα ολα δείχνουν σαν να εχεις κανει κατι κακο;"ρωταω και εκεινος ξεφυσαει.


"Οχου εγω σου ειπα τον λογο απο εκει και περα κανε οτι θελεις δεν με ενδιαφέρει καθολου τι θα σκεφτείς"λεει και παει να φυγει αλλα τον πιανω απο το χερι και εκεινος αμεσως γυρναει να με κοιτάξει.

the wrong choiceWhere stories live. Discover now