Κεφάλαιο 16

3.4K 189 39
                                    





Οδηγάει και εγω βαζω την μουσική να παιζει. Δεν ξερω κατα ποσο θα επρεπε να συμφωνήσω μαζι του γιατι με τα νεύρα του φτανει πολλες φορες στα ακρα αλλα δεν ειχα και πολλες επιλογές. Ομολογώ οτι ειναι ωραια να ξερω οτι δεν ειμαι τέλειος μονη και ας ειναι καποιος που δεν νε συμπαθεί και τοσο αυτος που δεν με αφήνει μονη μου.




"Λοιπον που ακριβώς πηγαίνουμε;"ρωταω καθως χαμογελάω χαρούμενη.




"Λοιπον θα παμε σπιτι μου"λεει και εγω γυρναω να τον κοιταξω.




"Σπιτι σου δεν θα σε βρει ο μπαμπας σου;"ρωταω και εκεινος γνεφει θετικά.





"Ναι αν παμε στο παλιο θα με βρει αλλα οχι στο καινούργιο μου"λεει και εγω γνεφω.






"Ξερεις εγω εχω μονο 60 € δικα μου και θα προσπαθήσω να βρω δουλεια φυσικα εκει για να σε βοηθησω αλλα για τωρα εχω μονο αυτα"λεω καπως αβολα και εκείνος.






"Δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις εκει"λεει και εγω γυρναω να τον κοιτάξω.






"Και γιατι οχι; ειμαι μια χαρα απλα θα πρεπει να ειμαι προσεχτική και ολα καλα"λεω τελικα και εκεινος γελάει.





"Ελα πιασε το κινητό μου να βγαλουμε μια φωτογραφία"λεει και μου δίνει το κινητο του. Σιγουρα ειναι ο Νοα; φωτογραφία με εμενα; ουτε να με δει ήθελε.




Χωρις πολλα πολλα βγαζω μια φωτογραφια με εμας και του δινω το κινητό του πισω. Την κοιταζει και επειτα κοιταζει τον δρόμο οπως και εγω.




〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️





Νιωθω να μετακινουμε και Ανοιγω τα μάτια μου βλεπω τον Νοα να με βαζει μεσα στην αυλη ενος τεράστιου σπιτιού. Αυτο αποκλείεται να ειναι δικο του αν δεν μιλαει με τον πατερα του. Μπαινουμε μεσα στο σπιτι και πραγματικα ειναι υπεροχο. Ανεβαίνει τα σκαλια και με βαζει σε ενα φωματιο τεράστιο με πολυ ωραιο διπλό κρεβάτι.





"Είναι καλα ετσι;"ακουω μια γυναικεία φωνη να ρωταει καθως εκεινος με αφήνει στο κρεβάτι. Έπειτα μολις βλέπει οτι εχω ανοιχτά τα ματια μου χαμογελάει.




"Ναι μωρο μου ειναι μια χαρα. Μεινε εσυ εδω μεχρι να παω να παρω τα πράγματα απο το αυτοκίνητο"λεει και την φιλαει στα χείλη γυρναει και κοιταει εμενα και εγω κοιταω αλλου. Νιωθω τοσο αβολα.





the wrong choiceWhere stories live. Discover now