Κεφάλαιο 27

2.9K 156 27
                                    



Πλησιαζω σαφώς εκνευρισμένη στο πιο κοντινό σουπερ μάρκετ και τοτε βλεπω απο εξω εναν αντρα. Με παρατηρεί προσεχτικά και μολις παω να περασω απο διπλα του με πιάνει.



"Εσυ πρεπει να είσαι η Άννα"λεει και τον κοιταζω καλυτερα δεν μιυ θυμιζει καποιον δεν τον ξερω σιγουρα οταν πια δεν μιλαω με πιανει απο το χερι και με βαζει στο αυτοκινητο και κλειδώνει την πορτα.



Πριν καλα καλα το καταλαβω αρχίζω να ουρλιαζω και να προσπαθώ να ανοίξω την πορτα του αυτοκινήτου.




"Χαλάρωσε δεν πρόκειται να σε ακούσει κανένας. Όσο και να χτυπιεσαι εχεις ηδη γινει γυναίκα μου"λεει και μου κόβονται τα ποδια. Τι εννοει εχω ηδη γινει γυναικα του;




"Ποιος στο διάολο εισαι και τι θελεις απο εμενα"ρωταω εκνευρισμένη και με άγριο βλέμμα τον κοιταζω.




"Σε ειδα μου άρεσες και θα σε εχω"ειπε και μου χαμογέλασε.




"Και τοτε γιατι με ρωτησες αν ειμαι η Άννα βρε παλιο ψεύτη;"ρωταω δυνατα και το χαμόγελο του μεγαλώνει.




"Είσαι έξυπνη...καλο αυτο"λεει και εχω θυμώνω περισσότερο.




"Να πεις στον ηλίθιο μπαμπα του Νοα οτι τον καταλαβα και δεν θα περάσει ετσι αυτο"λεω και εκεινος σοβαρευει και δεν μιλάει αλλο.





〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️




"Λοιπον θα κανουμε μια συμφωνία"λεει και καθεται απεναντι μου στο τραπεζι που με εβαλε να κάτσω. Τον κοιταζω αγρια δεν μασαω απο αυτα πλεον. Αν ειναι να γινει κατι θα γίνει.





"Τι θελεις ρε; δεν σου φτάνει που με απηγαγες θες και συμφωνία;"ρωταω νευριασμενη και εκεινος ξεφυσαει.





"Πολυ καλα αν δεν ακουσεις και δεν δεχτεις αυτο που σου λεω θα αναγκαστώ να βαλω κάποιους να σκοτώσουν τον τυπο που μένατε μαζι στο καινούργιο σας σπιτι"λεει και εγω δεν απανταω. Δεν ξερω ποιος είναι και τι θελει να κανει οποτε δεν το διακινδυνευω.




"Μπραβο και τωρα που επιτέλους μπορουμε να μιλησουμε και ξερεις οτι αν δεν υπογραψεις εδω ο καλος σου θα βρεθει νεκρος πρεπει να αποφασίσεις αν θα υπογραψεις"λεει και μου αφηνει ενα χαρτι με ενα στυλό μπροστά μου.





Χωρις να κοιταξω ή να διαβάσω τι λεει το χαρτη απλα υπογραφω. Ετσι και αλλιως οτι και να ειναι θα το κανω αφου παντα βαζω τον Νοα πιο πανω απο εμενα με οτι και να εχει να κάνει.





"Μπραβο καλη μου. Και τωρα εισαι επίσημα η γυναίκα μου"λεει και χαμογελαει πλατια. Η ποια;





"Και τι κερδίζεις με αυτο; γιατι εμενα δεν με κέρδισες με τιποτα απλα με πηρες με το ετσι θελω και με απειλες"λεω ειρωνικά κοιτωντας τον ψυχρά.




"Α ναι; εγω πιστεύω οτι θα με ευγνωμονείς που σε πείρα μακριά απο εκεινον τον ψεύτη τον Νοα γιατι για ψευτη πρόκειται που σε παραμυθιάζε. Θα σε ξεχασει και θα το δεις"λεει και τον κοιταζω άγρια.




"Κοιτα την δουλεια σου εσυ. Και τελος πάντων που σκατα ξερεις εσυ το ονομα του;"λεω και εκεινος με κοιταζει και δεν μιλάει."Ημουν σιγουρη οτι σε εβαλε ο πατερας του"ξανα λεω.





"Λοιπον δεν εχω χρονο για αυτα θα πρεπει να παω τα χαρτια στον δικηγόρο μου,θα κανω μισή ωρα και μετα θα επιστρέψω να κανουμε οτι θελεις"λεει χαμογελαστός.





"Να μην επιστρέψεις καθολου αν μπορεις"λεω καθως φεύγει και μολις ακουω την πορτα να κλείνει φεύγουν καποια δάκρια απο τα ματια μου. Που έμπλεξα γαμωτο μου; Πως θα ξεμπλέξω απο ολα αυτα.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





"Ναι εντάξει. Μην ανησυχείς δεν θα γίνει κατι διαφορετικά απο αυτο που μου ειπες τα εχω ολα υπο έλεγχο"λεει και το κλείνει οταν με βλέπει.






"Ακομα εδω εισαι; δεν κοιμήθηκες;"ρωταω και εγω τον αγριοκοιταζω.






"Αν με αφησεις να φυγω ισως και να κοιμηθώ οσο με κρατας φυλακισμένη μην μου λες τι να κανω"λεω θυμωμένη και εκεινος ξεφυσαει και γυρναει και φεύγει απο το δωμάτιό.




















Αστερακι🌟






























Σχολιο🗯

the wrong choiceOnde histórias criam vida. Descubra agora