Κεφάλαιο 20

3.2K 169 54
                                    

Κατεβάζει τα χερια του στην άκρη της μπλουζας μου και την σηκώνει ελαφρα μεχρι αυτη να περασει πανω απο το κεφαλι μου και να την πετάξει κατω.


Φέρνει το πρόσωπο του πιο πανω και ενώνει τα χείλη μας. Νιωθω πως οτι γινει τωρα θα χαλασει τα πάντα. Θα αλλάξουν πολλα μετα απο αυτο. Αλλα το συνεχίζω.


Μου κατεβάζει το παντελονι και φιλαει την κοιλια μου. Με τα χερια μου βρίσκω την άκρη της μπλουζας του. Την τραβαω για να βγει και οταν μένει γυμνος τα χερια μου πανε στα τατουαζ του. Σε αυτη την συλλογή τατουαζ που εχει πανω του.


Εχει φιλαει ξανα τον λαιμο μου χωρις να σταματαει καθως μονος του τωρα ξεκουμπονει το παντελόνι του και προσπαθεί να το βγαλει καθως τον βοηθαω και εγω.


Και οταν τελικα καταφέρνει να το ξεφορτωθεί με γυρναει για να είμαι πλατη προς αυτον και αρχίζει να μου αφήνει φιλια μεχρι το κουμπωμα του σουτιέν μου.




Δεν καταλαβαινω ποτε με γυρναει ξανα και εγω απο την ντροπη μου βαζω τα χερια μου πανω απο το στήθος μου για να καλύψω οσο απο αυτο μπορω. Εκεινος γελαει καθως με κοιτάζει.




Βγαζει το μποξερακι του και εγω αμήχανη κλεινω τα ματια μου.Τοτε νιωθω την ανασα του να χτυπαει στο πρόσωπο μου.




"Τι θα γινει δεν θα με κοιταζεις μετα απο αυτο;"ρωταει προκλητικά στο αυτι μου και με κανει να θελω να τον βρίσω παρολο που τελικα δεν το κανω.




Με τα χερια του παίρνει τα δικα μου αργα και τα πηγαίνει πανω απο το κεφαλι μου. "Αφεσου μωρο μου"λεει ψιθυριστά στο αυτι μου πριν νιώσω το στομα του να ρουφάει το στήθος μου και ανατριχιάζω ολόκληρη. Μα καλα τι κανει;



Αφηνει μια διαδρομή απο φιλία μεχρι το ευαίσθητο μου σημείο. Νιωθω τοσο αβολα που τον τραβαω πανω ξανα και ενωνω τα χείλι μας. Εκεινος χαμογελαει στο φιλί μας και μετα απομακρύνεται και παει κατευθείαν εκει κατω.




Αγγίζει με τα χειλη του εκει κατω και τιναζομαι ολόκληρη. Εκεινος συνοφριονεται και σηκώνεται χαμηλώνει την μουσικη για να μπορουμε να μιλησουμε και γυρναει πισω στο κρεβατι και με κοιτάζει.


(Προειδοποιώ πολυ πολυ dirty 🔞)

"Δεν θελεις να σου χαρίσω εναν οργασμό με την γλωσσα μου;" ρωταει και εγω δεν καταλαβαινω καν τι εννοεί. Τον κοιταζω απλος χωρις να ξερω τι να απαντήσω."θα μου πεις; μην ντρέπεσαι"λεει ξανα.




the wrong choiceМесто, где живут истории. Откройте их для себя