Κεφάλαιο 29

2.6K 156 26
                                    





Εδω και 2 μερες που εγινε ο γάμος το έχουν γραψει παντου. Αποκλείεται να μην το εχει διαβασει και η Αννα.





Η Κατια με τραβαει ολη μερα μαζι της στην εταιρία για να μου δείξει πως πρεπει να την χειρίζομαι και τα λοιπά. Ουτε καν με νοιαζει η αληθεια ειναι αλλα αν θελω να παρω εκδίκηση απο τον μπαμπα μου πρεπει να ασχοληθώ.





"Ελα αγαπη μου πρεπει να συναντήσουμε τον καινουργιο συνεργάτη μας να τον γνωρισουμε"λεει και με τραβαει στην αίθουσα συσκέψεων και οταν μπαινουμε μεσα μενω ακίνητος καθως εκείνοι μας πλησιάζουν.





"Λοιπον λεγομαι κατια κεριε.."λεει η κατια και απλώνει το χέρι της προς το μερος του.





"Λεγεμαι τζο"λεει αυτος και κανουν χειραψία. "Απο εδω η γυναικα μου η Αννα"λεει και η κατια κανει χειραψία."να υποθέσω αυτος ειναι ο σύζυγός σας;"ρωταει αυτος ο μαλακας που μολις αποκαλέσε την Αννα Γυναίκα του.





"Ναι αγαπη μου"λεει η κατια και με σκουνταει. Απλώνω το χερι μου και σφίγγω το δικο του γερα πριν το αφησω και επειτα το απλώσω προς το μερος της.





"Κυρια αννα"λεω και ειμαι σιγουρος οτι ξερει οτι το λεω ειρωνικα αλλα παρολα αυτα αφου δεν μπορει να κανει κατι πιανει το χερι του. Το ηξερα πως με παράτησε για αλλον και να που τελικα βρεθηκε ξαφνικα μπροστα μου.





"Λοιπον χαιρομαι ιδιαίτερα για αυτην την συνεργασία"λεει ο τζιτζιφιογκος αντρας της και με κανει να τον κοιτάξω.





"Τελος παντων κυριε τζο ελατε στο τραπεζι να υπογραψουμε καποια χαρτια,αγαπη μου συνόδευσε την Αννα στον μποφε να σερβιριστεί"λεει η κατια και εγω της χαμογελαω και μετα γυρναω να κοιταξω την Αννα καθως σοβαρευω και βλεπω που με παρατηρεί.





"Ενταξει μωρο μου"λεω στην Κατια κοιτωντας την και ξανα κοιταζω την Αννα"απο εδω Αννα"λεω και δείχνω με το χερι μου τον μπουφε και πλησιαζουμε μαζι.





"Βλεπω δεν έχασες χρονο ε;"ρωταει καθως κοιταζει τον μπουφε και εγω την παρατήσω τωρα που δεν με κοιτάζει.





"Να χασω χρονο; μπα ακολούθησα τα βήματα σου. Βέβαια για να σε προλαβω μην ξεχναμε οτι εξαρχής επρεπε να παντρευτω αυτην σε αντίθεση με εσενα την καριολα που μαλλον δεν σου εκανα και ειχες τον γκομενο καβατζα. Ή αντρας οτι ειναι"λεω σοβαρος και δεν μιλαει ετσι γυρναω να την κοιταξω και βλεπω που με κοιτάζει.





the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα