Κεφάλαιο 34

2.6K 157 52
                                    






Πλευρά Νοα






Ξεφυσαω αγανακτισμένος η Κατια εχει αφήσει τα παντα σε εσενα. Κατι χαρτια για υπογραφες που αφου τα υπογραψω πρεπει να τα στειλω στο εξωτερικο.





Λεει πως πρεπει να μαθω την γαμημένη δουλειά και εγω το μονο που θελω να μαθω ειναι αν η ζωη μου θα γινει ποτε οπως την θελω. Χωρις να είναι στην μεση ο γαμημενος πατερας μου και η κατια.





"Κατια ελα εδω. Δεν μπορω να τα καταλαβω ολα αυτα εχει  πονεσει το κεφάλι μου"φωναζω θυμωμενος που δεν εκατσε να μου εξηγει τι πρεπει να κανω.





"Αγαπη μου δεν μπορω τωρα κανω καποιες αλλαγες στην ντουλαπα"φωναζει και θυμώνω ακομη περισσότερο μαζι της.





"Εισαι ηλιθια; τσακισου και ελα εδω αλλιως δεν πρόκειται να κανω τιποτα απολυτως με τα ηλιθια χαρτια"απανταω αποτομα.





"Αγαπη μου αυτα τα χαρτια ειναι για να περάσει η εταιρία και καποια απο τα καραβια μου στα χερια σου"φωναζει πισω και εγω ξεφυσαω. Πατερα μου τωρα θα παρω το αιμα μου πισω.





"Ελα λιγο που θελω να μιλησουμε"φωναζω ξανα καθως υπογράφω.





"Αμαν ρε μωρο μου τιποτα δεν μπορεις να κανεις πια χωρις εμ...."λεει και μετα απο αυτος ακουω θορύβους και φυσικα αμεσως σηκώνομαι όρθιος να δω τι διάολο κανει.





Ειναι πεσμένη στο πάτωμα με τα χερια της να κρατανε την κοιλια της και η ιδια να προσπαθεί να παρει αναπνοες μεσα απο τα αηχα κλαμματα της. Αμεσως τρεχω διπλα της και βγάζω το κινητό μου απο την τσεπη και καλω ασθενοφόρο.





"Ηρέμησε κατια ολα θα πανε καλα δεν πρεπει να αγχωνεσαι με αυτο ναι; ολα ειναι μαι χαρα"λεω και της χαιδευω το κεφαλι. Αναμεσα απο τα ποδια της αρχιζει να τρεχει αιμα.





"Οχι οχι το παιδι μας. Οχι το παιδι μου θεε μου οχι σε παρακαλω"φοναζει και προσπαθει να σηκωθεί.





"Οχι οχι κατια μην σηκωνεσαι καλεσα ασθενοφόρο ολα θα πανε καλα μεινε κατω σε παρακαλω"λεω και εκεινη κλαιει. Θεε μου τι ηθελα και σκεφτομουν μαλακιες κουβαλουσε το παιδι μου. Το κουδουνι χτυπαει και παω να ανοίξω και ειναι ο πατερας μου.





"Τι τρεχει;"ρωταει και κοιταζει τα χερια μου που εχουν ελάχιστο αιμα. Τον κοιταζω σοβαρος.





the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα