Κεφάλαιο 37

2.8K 149 41
                                    




"Επρεπε να σου τα πει ο Τζο για να πιστεις; οταν εγω σου τα ειχα πει 10 φορες γιατι δεν με ακουγες;"ρωταω εκνευρισμενη καθως περπαταμε στο κοντινό λιμάνι.




"Εχεις δικιο απλα δεν δούλευε το μυαλο μου. Με εχεις τρελανει το καταλαβαίνεις; Εσυ ευθύνεσαι για την συμπεριφορα μου"λεει και τον κοιταζω σοβαρη.




"Κοφτο ε. Μην τα ριχνεις πανω μου ολα. Τελος παντων οπως και να εχει τι κανουμε τωρα; μου ειπες οτι ο πατερας σου ειχε βαλει στοχο τα λεφτα. Τωρα που τα εχεις εσυ δεν θα κανει κατι για να τα παρει πισω;"ρωταω σοβαρη.




"Δεν θα κανει κατι. Δεν μπορει. Μην φοβασαι. Παμε απο το σπιτι μου. Θα μεινουμε για λιγες μερες εκει μεχρι να βρουμε ενα νεο και να το κανουμε οπως θελουμε εμεις ενω παράλληλα θα ετοιμασουμε και τον γαμο μας"λεει και τον κοιταζω έκπληκτη.




"Ναι καλα ολα αυτα αλλα..."παω να πω αλλα με διακόπτει.




"Ενταξει δεν υπάρχει προβλημα για το παιδι σου. Σου μιλαω ειλικρινά θα το αγαπαω σαν να ειναι δικο μου και θα μπορει να βλεπει το παιδι του ο τζο οποτε θελει"λεει και μενω να τον κοιταζω. Καλα δεν ξερει για το παιδι;




Νομιζει πως πηγα με τον τζο; Πως εχω παιδι μαζι του; και παρολα αυτα ειναι εδω και μου λεει να με παντρευτεί οπως και να έχει.




"Ενταξει ναι αλλα.."παω να ξανα πω αλλα με διακόπτει ξανα.




"Ξερεις υπαρχει ενα μικρο προβλημα. Θα σε κανω να ξεχασεις καθε άγγιγμα του στο υποσχομαι. Θυμασαι πως ηταν οταν ειμασταν μαζι; που σε χάιδευα που σε φιλαγα;"ρωταει και ενωνει τα χειλη μας.




Θεε μου αυτος ο άνθρωπος ειναι υπέροχος τον αγαπαω αλλα ειναι και χαζος και αυτο δεν μπορει να φτιαχτεί ευκολα. Ολο με διακόπτει.




[...]
Μου εχει φερει ενα σωρό ρουχα καινουργια για να ειμαι ανετη λεει. Ακομη δεν εχω προλαβει να του πω τιποτα για το παιδι. Δεν καθεται να του πω λεει δεν θελει να ακουσει κατι και πως ειπαμε οτι επρεπε.




Εδω και ωρα ειναι κλεισμενος μεσα στο γραφειο και το κουδουνι χτυπαει και εγω πηγαινω να ανοίξω και ειναι ο μπαμπας του. Μπαινει μεσα και οταν πια μπαινει κλείνει την πορτα πισω του και με τραβαει απο το χερι με δυναμη προς στο σαλόνι.




"Τι στο καλο κανεις; Ασε με. Με πονας"λεω καθως συνεχιζει να με τραωαει μεχρι το σαλονι.




the wrong choiceWhere stories live. Discover now