Κεφάλαιο 11

3.5K 209 53
                                    



Σηκώνομαι και ετοιμάζομαι. Θα παω απο την δουλεια θα ζητησω να λείψω για 2 ωρες να παω να κανω εξετάσεις και να γυρίσω.





Ανοιγω την πορτα του μαγαζιου και μπαινω μεσα. Περπαταω και παω μεχρι τον παγκο οπου ειναι παλι ο Νεϊτ.




"Καλημερα Νεϊτ"λεω και σηκωνει το βλεμμα του και μολις με βλεπει μου χαμογελαει.




"Καλημερα Αννα τι εγινε ολα καλα;"ρωταει με το ιδιο χαμογελο που ειχε και πριν.




"Οχι ακριβώς,ηθελα να σου ζητησω αν γινεται να λείψω για δύο ωρες να παω στον γιατρο για κατι εξετάσεις που πρεπει να κανω"λεω και σταματαει να χαμογελαει απότομα.





"Τι τρεχει Αννα ειναι κατι σοβαρο;"ρωταει αμεσως και εγω ξεφυσαω.




"Δεν ξερω,δεν εχω ιδεα απλώς εχω βγαλει κατι μώλωπες στο σωμα μου και δεν εχω χτυπησει ή κατι πρεπει να δω τι συμβαίνει"λεω και εκεινος γνεφει αμέσως.




"Ενταξει,ενταξει πηγαινε να κανεις τις εξετάσεις που πρεπει"λεει και αφου τον ευχαριστώ βγαινω απο το μαγαζι και κατευθύνομαι στο κοντινό νοσοκομείο.




Μετα απο αρκετη ωρα που εχω φτασει . Μου εχουν παρει αιμα μου εχουν κανει μαγνητική και κατι ακτινογραφίες. Δεν μου ειπε κανενας συγκεκριμένα αν εχουν καταλάβει τι περίπου εχω.




"Κοπελα μου ελα σε 2 μερες να παρεις τα αποτελέσματα που θα ειναι ετοιμα. Αν σου ειναι ευκολο ελα πρωι"λεει και εγω τον διαβεβαιώ πως θα παω και ξεκοιναω να παω πισω στο μαγαζι.




Μπαινω μεσα και βλεπω πως εχει ερθει αρκετος κοσμος ετσι τρεχω προς την κουζινα αμεσως. Παιρνω μπλοκακι και ενω παω να βγω πέφτω πανω στον Νεϊτ.





"Τι εγινε;"με ρωταει αμεσως μολις με βλεπει.




"Εκανα τις εξετάσεις ολα καλα μου ειπαν να παω σε 2 μερες να δουμε τα αποτελέσματα,η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα αρκετα ηταν πολλες οι εξετάσεις και δεν νομίζω πως ειχα λογο να τις κανω ολες αυτες"λεω και εκεινος δειχνει καπως στεναχωρημένος.




"Εσυ πως νοιώθεις;"ρωταει και εγω ξεφυσαω.





"Νοιώθω μια χαρα. Σαν να μην εχει αλλαξει κατι. Δηλαδη τουλάχιστον δεν νιωθω άρρωστη"λεω κοιτωντας τον "τελος πάντων παω να παρω εγω τις υπόλοιπες παραγγελίες εσυ πηγαινε μεσα"λεω και γνέφει και με προσπερνάει.





the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα