Κεφάλαιο 35

2.6K 160 54
                                    




Πλευρα Νοτη




Ερχομαι στο νοσοκομείο για να βρω τον Νοα και να δω πως ειναι η Κατια. Παω στις πληροφορίες και ρωταω τι εχει γίνει με την κοπελα που φεραν χθες που ηταν έγκυος.




"Κυριε λυπαμαι αλλα η κοπελα αυτη ειναι νεκρη"λεει και χανω την γη κατω απο τα ποδια μου εγω δεν εχω υπογράψει κανενα χαρτη για να μου μεταφερει κατι απο την περιοουσια της. Δεν μπορει να πέθανε.




Πλευρα Νοα



Πλησιαζω το σπιτι του τζο. Δεν εχω ιδεα γιατι αυτος ο τζιτζιφιογκος με φωναζει να μου μιλήσει. Που κολλάμε τελος παντων εγω με αυτον.




Χτυπαω το κουδουνι και περιμενω υπομονετικά να μου ανοιξει την πορτα. Μετα απο μερικα λεπτα ανοιγει και εκεινος με κοιταζει με ενα χαμογελο προς έκπληξη μου οχι ειρωνικό.




"Ελα μεσα"λεει και κανει λιγο πιο πισω για να περασω και φυσικα το κάνω. Ειμαι χαλια γιατι η κατια εχει πεθάνει. Ομως μου μιλησε πριν πεθάνει.




Ο Νοτης ζήτησε απο αυτην ενα ποσο απο την περιουσία που φυσικα ειναι δικη μου πλεον. Οταν μαθει ο καλος μου πατερουλης οτι δεν μπορει να κανει τιποτα θα γελασω πολυ. Ηδη εχω βαλει ανθρώπους να σαμποτάρουν την σκαρτη δουλεια που κανει.




"Γιατι με πήρες τηλέφωνο;"ρωταω τελικα γεματος αυτοπεποίθηση αφου εκεινος που εκανε ολο αυτο δεν κερδισε τελικα οτι ειχε βαλει σκοπο.




"Ελα κάθησε θα σου φερω ενα χυμο γιατι δεν ειναι εδω η οικιακή βοηθός οποτε δεν μπορω να σου προσφέρω καφε"λεει και πριν προλαβω να του πω οτι ειμαι ενταξει και δεν θελω εχει ηδη φυγει απο το δωματιο.




"Ορίστε"λεει και μου δινει το ποτήρι και καθεται απέναντι μου και με κοιτάζει. Παει να πει κατι αλλα το κινητό μου αρχίζει να χτυπαει και οταν το κοιταζω ειναι ο Νοτης. Πλεον δεν μπορω να τον λεω ουτε μπαμπα μου.




"Ναι μπαμπα;"απανταω ειρωνικα για να μην πω τιποτα αλλο. Ας κρατήσω τα προσχήματα. Θα τον εκδικηθώ οπως πρεπει.




"Που στο καλο εισαι; η Κατια πέθανε! Δεν μου ειπες τιποτα! Που στο καλο εισαι; που ειναι τα χαρτια που θα μου έδινε να υπογράψω; τι στο καλο;"ρωταει εξαγριωμένος.




"Ενα-ένα παρτα"απανταω χαλαρος εγω"καταρχην μην ψαχνεις τα χαρτια δεν θα βρεις απολύτως τιποτα. Οτι ειχε τα μετέφερε στο ονομα μου και σημερα το πρωι εστειλα τα χαρτιά και θα αναγνωριστω επίσημα ως ο πλεον ιδιοκτήτης καραβιών και της εταιρίας"λεω τελικα.




the wrong choiceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum