Κεφάλαιο 36

2.7K 160 52
                                    





Πλευρα Αννας





"Και δηλαδη τι; ετσι απλος σε αφησε να φυγεις και σου εδωσε τοσα λεφτα;"ρωταει σοβαρη η Λορα και εγω χαμογελαω και γνεφω.




"Ειναι πολυ καλος ο άνθρωπος απλα δεν σου συμπεριφέρονταν καλα και δεν του εδωσαν την ευκαιρία να το δείξει."λεω τελικα και χαμογελαω και εγω




"Ναι καλα ολα αυτα. Με τον Νοα τι θα κανεις;"ρωταει και το μυαλο μου παει μαζι του. Θα περναει καλα τωρα με εκεινη την ψηλομυτα την Κατια. Περιμένουν και παιδι.




"Εγω; τιποτα απολύτως. Εχει την ζωη του και δεν εχω θεση εγω εκει. Εχει παιδι και η γυναίκα του ακομα και να μην θελω να το πω. Ειναι ομορφη και εχει λεφτα. Θα ειναι καλα μαζι της"λεω τελικα καθως ξεφυσαω.




"Και για το παιδι του δεν θα του πεις;"ρωταει τελικα κοιτωντας με σοβαρη.




"Αγορι ειναι. Πηγα στον γυναικολόγο πρωι-πρωι. Και οχι δεν θα του το πω. Θα μπορεσω να τα βγαλω περα μόνη μου. Και τελος παντων θα πιασω τωρα δουλεια για λιγο καιρο στο καφε του Νεϊτ μετα βλέπουμε"λεω και εκεινη δεν λεει τιποτα.




Το κινητο μου αρχιζει να χτυπαει σαν τρελο μεσα στην τσαντα μου και εγω ψαχνω γρηγορα για να το βρω. Το ονομα του Νεϊτ ειναι γραμμένο και αμεσως το σηκώνω.




"Ελα βρε Νεϊτ αγορι μου τι εγινε και με περνεις τηλέφωνο; Θελεις μηπως να ερθω να σε βοηθησω; πριν λιγο το ελεγα με την Λορα...να σε βοηθησω με το καφε μεχρι να γεννήσω μετα κατι θα βρω να.."με διακόπτει.




"Μπορεις να παψεις καλε; δεν σε πειρα για αυτο. Αυτο το συζητάμε αλλη στιγμη. Εγω σε πειρα γιατι καποιος σε ψαχνει εδω και πηρα να δω αν θα ερθεις απο εδω ή αν πρεπει να του πω να φυγει"λεει και ξεφυσαω.




"Ο μπαμπας του Νοα; οχι να του πεις. Κατι θα θελει να μου κανει παλι. Να με ξεφορτωθεί ή κατι παρόμοιο. Μετα απο ολα αυτα εχω καταλάβει οτι δεν με συμπαθει δεν με θελει για τον γιο του"λεω και η Λορα με κοιταζει σοβαρει.




"Αν δεν ειναι ο μπαμπας του ο ιδιος ειναι"λεει και κοκαλωνω στην θεση μου. Δεν ειμαι σιγουρη αν ακουσα καλα.




"Εε νομιζω δεν ακουσα καλα. Ειπες πως ειναι εκει ο Νοα;"ρωταω.




"Μα ναι ρε συ. Τι θα του πω εγώ τωρα;"ρωταει σοβαρος.




the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα