κεφάλαιο 13

3.4K 189 58
                                    





Μπαίνω στην καφετέρια και βλεπω τον Νεϊτ εκει να με περιμένει. Μολις βλεπει τον φάκελο στα χερια μου σηκώνεται απο την καρεκλα και με κοιταζει.





"Λοιπον; τι εγινε; τι έδειξαν τα αποτελέσματα;"ρωταει αμέσως και εγω τον αγκαλιάζω. Εκεινος με αγκαλιαζει και δεν λεει κατι. Επειτα κανω λιγο πισω και τον κοιταζω.




"Ειμαι...Ειμαι άρρωστη"λεω τελικα και εκείνος ξεφυσαει και με ξανα περνει αγκαλιά αυτος τωρα και με σφίγγει.




"Τι εχεις;"ρωταει χωρις να με αφήνει απο την αγκαλια του.




"Εχω αιμορροφιλια Β"λεω καθως κλαιω αφου δεν μπορω να κρατηθώ"εκεινος με βγαζει απο την αγκαλια του και με βαζει να καθίσω σε μια καρεκλα φευγει και επιστρέφει με ενα ποτήρι χυμό.





"Οκευ νομίζω πως πρεπει να ηρεμήσεις και να μου εξηγήσεις τι ακριβώς ειναι αυτο και ποσο σοβαρο ειναι"λεει καθως μου βαζει μια τουφα απο τα μαλλιά μου πισω απο το αυτί καξ εγω πινω μια γουλια χυμό.




"Το...το αιμα μου δεν πήζει εχει έλλειψη σε IX και πρεπει να κανω θεραπεία..δεν εχω ουτε τα χρήματα και ουτε μπορω να μεινω σε κλινική για να εχω την κατάλληλη φροντίδα...την ειχα τοσα χρονια απο οταν γεννήθηκα και ουτε καν το ηξερα..."λεω και σκουπίζω τα δάκρυα που φεύγουν.





"Δεν καταλαβαίνω...αν δεν γινει αυτο τι θα γινει;"ρωταει εκεινος και εγω θυμάμαι οσα μου ελεγε ο γιατρός.




"Αν...αν δε κανω...ειμαι σε μεγάλο κίνδυνο μπορει να εχω κάποια αιμορραγία σε ορισμένα σημεία του σώματος ανά πάσα ώρα και στιγμή και επίσης με το παραμικρό χτύπημα που μου ανοίξει πληγή κινδυνεύω τα πεθάνω απο αιμορραγία"λεω αυτην την φορα πιο ηρεμα.




"Με ποιον μένεις; με τους γονεις σου; οι γονεις σου το ξέρουν;"λεει εκεινος καπως ταραγμένος.




"Μενω με εναν φιλο μου και δεν εχει καμία απολύτως ιδεα για αυτο και ουτε θελω να μαθει κατι εκεινος"γιατι να μαθει άλλωστε; δεν τον νοιαζω πραγματικα εγω. Το μονο που θελει ειναι ενα σπιτι να μενει και κατι να τρωει για οσο χρειάζεται να κρύβεται.





"Ναι αλλα πρεπει να του το πεις να το ξερει...αν γινει κατι να ξέρει τι πρεπει να κανει να πάρετε τα μετρα σας...γαμωτο αν ειχα τα χρηματα να σου τα δωσω"λεει και εγω τον αγκαλιάζω. Ειναι τοσο καλος.





the wrong choiceOnde histórias criam vida. Descubra agora