Κεφάλαιο 28

2.7K 146 29
                                    







Πλευρα Νοα







Έχει περάσει μια γαμημένη βδομάδα. Ακομη δεν μπορω να πιστέψω οτι με παράτησε. Ειχε σιγουρα γκόμενο. Έπαιζε μαζι μου.






Δεν γίνεται στα αλήθεια να το αφησω να περασει ετσι αυτο. Αυτη έφυγε απο καποιον που άργησε λιγο αλλα τελος παντων κατάλαβε οτι την αγαπούσε. Αυτη θα χασει.






Θα παω στον πατερα μου να του ζητήσω συγνωμη για οτι εκανα και να επαναλάβουμε τον γαμο απο την αρχη. Θα μας γραψουν τα πρωτοσέλιδα. Θα ειμαι χαρούμενος.






〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️






"Δηλαδη μου λες οτι ολα ειναι ενταξει; ο γαμος θα γίνει; απλα δεν θέλεις τοσο μεγαλο πάρτι;"ρωταει και με κοιταζει χαμογελαστός.






"Ακριβώς δεν με ενοχλεί αν υπάρχει δημοσιογραφος για να καταγραψει την στιγμη απλα δεν θελω κοσμο."λεω και εκεινος γελαει.






"Αυριο,αυριο θα παμε παω να κανω ετοιμασιες εσυ πήγαινε να κανεις οτι θελεις μεχρι τοτε"λεει χαμογελαστός.






"Βασικα ελεγα να βγω με την Κατια"λεω και εκεινος αρχίζει να βήχει δυνατά και με κοιταζει.






"Φυσικα πήγαινε να ντυθεις εσυ κανε ενα μπανιο κανε οτι θελεις για να χαλαρωσεις και θα της πω να περασει απο εδω"λεει και εγω φευγω προς το δωματιο. Μπαινω στο δωματιο μου και βγαζω τα ρουχα μου.






Μπαινω στο μπανιο του δωματιου μου και αφήνω το καυτο νερο να τρεξει πανω στο σωμα μου. Το καυτο νερο με χαλαρώνει παντα. Πρεπει να σκέφτομαι την Κατια και οχι την Αννα. Η κατια αυριο θα ειναι η γυναίκα μου.






Αφου μετα απο πολυ ωρα βγαινω φοραω ενα μποξερ και αυτην την στιγμη η πορτα ανοίγει. Γυρναω να κοιταξω και αφου βλεπω οτι ειναι η κατια γυρναω να κοιταξω εξω απο το παραθύρο.






Ακουω την πορτα να κλείνει και βηματα να με πλησιάζουν νιωθω το άγγιγμα της πισω στην πλατη μου και μετα στους ωμους μου.






"Τι κανεις; που θελεις να παμε;"ρωταει καθως συνεχίζει να με χαιδευει και μετα περναει μπροστα μου και βαζει τα χερια της στο στήθος μου και με φιλαει στον λαιμο.






"Εεε μπορουμε να παμε όπου θελεις εσυ πες μου που θελεις να παμε και θα παμε"λεω αμεσως και εκεινη γελαει στον λαιμο μου.






the wrong choiceTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang