κεφάλαιο 14

3.3K 194 74
                                    



Πλευρά Νοα





Οχι εννοείται πως δεν θα την αφήσω ετσι. Συμπεριφέρθηκε πολυ περίεργα. Και εγω ηθελα να τα πηγαίνουμε καλα. Όπως και αυτη ειχε πει αρα η απότομη συμπεριφορά της σιγουρα καπως εξηγείται.




Και οχι δεν ξερω γιατι αλλα πρεπει να μαθω. Θα παω απο την δουλεια της. Θα παω και θα ρωτήσω τον ιδιοκτήτη της καφετέριας.




Χτυπάει το κινητο και για ακομη μια φορά κοιταω την οθονη και βρίζω τα παντα παλι με την Λανα.



"Ελα Λανα τι εγινε παλι;"ρωταω θυμωμένος.




"Ώστε Λανα την λενε την μικρη που δεν μιλαει;" ακουω και μένω σαν χαζος χωρις να ξερω τι να κανω "λοιπον Νοα τι θα κανεις τωρα; θα μας επιστρέψεις πισω αυτα που πηρες; η θα περιμένεις να ομολογήσει η Λανα σου και να ερθουμε να τα παρουμε εμεις και μαζι με αυτα να σου δωσουμε και ενα μαθημα" λεει και εγω το κλείνω αμέσως. Τι σκατα εγινε μολις; πρεπει να φυγω απο εδω.




〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️





Ειμαι εδω και 1 ωρα εξω απο την ηλίθια καφετέρια και δεν λεει να βγει η Αννα για να παει σπιτι. Τωρα που καθομαι εδω και το σκέφτομαι πρεπει κατι να κανω και για εκεινη.





Αν φυγω και τελικα πει η Λανα για το σπιτι αν βρουν την Αννα θα της κανουν κακο και απονοτι ειδα δεν την νοιάζει και τόσο την Λανα οποτε σιγουρα θα την καρφώσει.





Πρεπει ή να μείνει καπου αλλου ή να ερθει μαζι μου. Που σημαίνει οτι πρεπει να κανονίσω να πουλήσω κατι για να εχω χρηματα γιατι εκεινη δεν εχει αρκετά.





Αλλα πρωτα απο ολα αυτα θα δω τι τρεχει με την Αννα και συμπεριφέρεται ετσι. Και οσο εγω σκεφτομαι την βλεπω να βγαινει απο την καφετέρια να κοιταζει δεξιά και αριστερά να ξεφυσαει και να ξεκιναει το περπάτημα προς το σπιτι.




Και οσο την βλεπω που απομακρύνεται τοσο περισσότερο πρλησιαζω εγω το μαγαζι και μπαινω μεσα. Δεν υπαρχει κοσμος και ειναι ενα παιδι νεο εκει στον παγκο και συμμαζευει. Ετσι υποθέτω ότι αυτος ειναι το αφεντικό και πλησιάζω.





"Να κανω μια ερώτηση"λεω και σηκωνει το βλέμμα του να με κοιτάξει με παρατηρεί παρα πολυ προσεχτικά.





"Συγνωμη αλλα εχουμε κλείσει"λεει αμεσως και με κανει να θελω να τον βρίσω. Λες και δεν το ξερω απλα ειμαι σίγουρος οτι τον φόβισε η εμφάνιση μου.





the wrong choiceWhere stories live. Discover now