Κεφάλαιο 30

2.8K 156 65
                                    





Βγαινω εξω και την πλησιαζω αλλα φυσικα εκεινη δεν με παίρνει είδηση και συνεχιζει να κανει βόλτες.




"Αννα"λεω και γυρναει και με κοιταζει αποτομα και αμεσως σοβαρευει. Το πρόσωπο της απέναντι μου μοιάζει θυμωμένο.




"Τι θελεις εδω ρε τελειωμένε;"ρωταει εκνευρισμενη και εγω ξεφυσαω.




"Οκευ ακουσε με. Οτι και να πεις εχεις δίκιο απλα εγω δεν ηξερα τιποτα. Μου ειπε ο Τζο οτι δεν ηθελες και σε πειρε με το ζορι και"παω να πω ομως εκεινη με διακόπτει.




"Κοφτω. Σταματα δεν με ενδιαφέρει τι σου ειπε γιατι ειναι στο παρελθον ηρθαμε κοντα με τον Τζο και το καναμε. Και ειχα γονιμες μερες και αυτο σημαίνει οτι μαλλον θα ειμαι εγγυος σε λιγες μερες"λεει και χανω την γη κατω απο τα πόδια μου.




"Δεν λες αλήθεια ετσι; το λες απο πεισμα σωστα; Επειδή δεν σε ρωτησα πρωτα και έβγαλα τα συμπεράσματα μου σωστα;;"ρωταω και εκεινη γελαει ειρωνικα.




"Δεν με νοιαζει τι πιστεύεις πραγματικα. Τωρα αφησε με στην ησυχία μου και μην με ξανα ενοχλήσεις"λεει και απομακρύνεται και μπαίνει μεσα στην εταιρία. Προσπαθω να καταλαβω τι κανω λαθος. Τι παει λαθος με ολα αυτα αλλα δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα τι δεν κανω σωστα.




Φυσικα την ακολουθω και οταν το καταλαβαίνει σταματαει καο περιμένει να την φτάσω.




"Δεν γινεται να μείνει ετσι ολο αυτο"της λεω καθως ακομα την πλησιάζω.




"Οκε λοιπον για να μην σε κοροϊδεύω κιολας ετσι θα μεινουν τα πραγματα ειμαι ηδη εγγυος απο τον τζο ξερεις"λεει και πραγματικα προσπαθω να συγκρατησω τον εαυτο μου.





"Μην λες μαλακιες σε παρακαλω"λεω οσο πιο ηρεμος μπορω και γελαει.




"Δεν θα ξανα ειμαι μαζι σου"λεει και γυρνάει και φεύγει. Δεν θα γαμιεται  μονο αυτη με αλλον. Και εγω θα γαμαω αλλη.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





Μπαινω στο σπιτι και εκείνη καθεται στον μεγάλο καναπε και μαλλον με περιμενει. Την πλησιάζω έτοιμος να της πω αυτο που σκέφτομαι.




"Εε κατια μπορεις να μιλησουμε για λιγο;"ρωταω κοιτωντας την και εκεινη αμεσως σηκώνεται και με αγκαλιαζει.




"Φυσικα αγαπη μου μπορουμε να πουμε οτι θελεις"λεει και με φιλαει.




"Να σκέφτομουν...οτι ισως...δεν ξερω λεω...μηπως θα ήθελες να....πως το λεμε τωρα αυτο;"ρωταω χαμηλόφωνα.




"Καλε Αγάπη μου πες μου μην διστάζεις"λεει εκεινη και γελαει λιγο και με κανει να την κοιταξω. Σωστα ποσο δύσκολο ειναι;  δεν ειναι. Απλα θα το πω.




"Να ελεγα μηπως θα ηθελες να κάνουμε ενα παιδι...ξερεις εννοω οικογένεια..λεω μιας που ειμαστε παντρεμένοι.."δεν προλαβαίνω να τελείωσω.




"Ναι ναι ναι αγαπη μου θελω."λεει και με αγκαλιαζει σφιχτα."σαγαπαω τοσο πολυ είσαι ο καλύτερος γιατι ελεγες βλακείες, για εμενα εσυ θα εισαι ο καλύτερος."τσιρίζει.




"Ναι εντάξει οκευ Κατια"λεω και την απομακρυνω αργα απο πανω μου"εεε εσενα ποτε σε βολεύει εννοω ξερεις"ακουγομαι σαν ηλίθιος μιλωντας ετσι για αυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.




"Ελα μαζι μου πανω μωρο μου και θα δεις αν με βολεύει ή οχι"λεει γελώντας και με κανει να την κοιταξω σοβαρος. Ποτε δεν μου εχει μιλήσει τοσο πρόστυχα και δεν περιμενα οτι θα το κανει τώρα.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Πλευρα πατερα Νοα




"Και δεν μου λες ρε τζο τοσο ευκολα σε αφησε να την αγγίξεις; αυτη ηταν φουλ ερωτευμένη με τον γιο μου. Δηλαδή ετσι ελεγε"λεω και εκεινος ξεφυσαει.




"Λοιπον αυτο πρεπει να σας το πω. Αν και τα παμε καπως καλα εγω δεν την εχω αγγίξει. Το παιδι δεν ειναι δικο μου αλλά συμφωνήσαμε να πουμε οτι ειναι δικο μου"λεει ο τζο και εγω χανω την γη κατω απο τα ποδια μου. Αν το μωρο δεν είναι δικο του αυτο παει να πει οτι ειναι του γιου μου. Και αν αυτο το μωρο ειναι του γιου μου τοτε εγω είναι ο παππούς του και αυτο θα ειναι το εγγονάκι μου.




Πλευρα Νοα




Κοιταζω εξω απο το παράθυρο. Δεν μου έρχεται υπνος και ετσι απλα χαζευω εξω τον ουρανο και τα αστέρια.





Γυριζω και κοιταζω την κατια οπου ριναι σκεπασμένη με τα δκεπασματα και κοιμαται μετα απο το σεξ που καναμε. Ομολογώ οτι μου λείπει η Αννα και ο ερωτας που της εκανα.





Ξεφυσαω και φρυγω απο το φωματιο απογοητευμένος αφου ξερω πως εκανα τοσες πολλες λαθος επιλογες που μου κατέστρεψαν την φυσιολογική ζωη που θα μπορουσα να εχω τωρα μαζι με την Αννα.





Το μισώ τοσο πολυ που μετανιώνω για τις επιλογες μου γιατι ξερω οτι αυτες με καθορίζουν αλλα πραγματικά αυτα που με έκανε να αισθανθώ αυτη η κοπελα μου άλλαξαν τον τροπο σκέψης μου.





























Αστερακι🌟









































Σχολιο🗯

the wrong choiceΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα