Κεφάλαιο 2

5.7K 259 76
                                    

Νομιζα πως θα μπορουσε να ειναι και χειρότερα το πρωινό ξύπνημα αλλα δεν ειναι.

Αφου φορεσα απλα ρουχα δουλειας μια φορμα και μια μπλουζα πηρα το κινητό μου μοναχα και εφυγα αμέσως για το πλυντήριο αυτοκινήτων.

Μόλις φτανω βλεπω ηδη ενα αυτοκίνητο μεσα και την Λορα να μιλαει με τον πελάτη. Εκεινος φεύγει και εγω πλησιάζω την Λορα.

"Καλημερα γλυκο μου κοτιτσι"λεει εκεινη χαρωπα κοιτωντας με και εγω προχωραω τωρα προς το τραπεζι. Αφηνω πανω το κινητο μου και παω να πιασω σφουγγάρια γυαλιστικα και σαπουναδες.

"Καλημερα και σε σενα Λορα"λεω και πλησιαζω το αυτοκίνητο και ριχνω το νερο πανω του.

"Λοιπον τι τρεχει με εσενα; Φαίνεσαι καπως"λεεω πισω μου ακριβως και εγω τωρα ριχνω σαπουναδες πανω στο βρεγμένο αυτοκίνητο για να το σαπουνισω.

"Τιποτα ολα καλα"λεω και ακουγεται περισσότερο ειρωνικό απο οτι ειχα σχεδιασει να ακουστει.

"Ελα τωρα Αννα πες μου"λεει εκεινη. Ειναι καλη μαζι μου. Παντα ηταν απο οταν με γνώρισε. Το πλυντήριο ειναι του πατέρα της και εκεινη με εφερε εδω.

"Τιποτα απλως σκέφτομαι χαζα"λεω τελικα καθως συνεχίζω να τριβω ενα σημείο με κουτσουλια του αυτοκινήτου.

"Θελεις να μου πεις τι χαζα ειναι αυτα που σε εκαναν να εχεις τετοια μουτρα;"ρωταει και εγω γυρναω και την κοιταζω στιγμιαία και βλεπω πως γελαει.

"Κουράστηκα την βαρετή αυτη ζωη ρε Λορα, ειναι καθε μερα τοσο ιδια που πραγματικά νομιζω πως καθε μερα απλα επαναλαμβάνετε ξανα και ξανα"της λεω και εκεινη γελαει.

"Λοιπον θελεις να αλλαξεις λιγακι την καθημερινότητα σου;"ρωταει εκεινη και εγω την κοιταζω ξανα και βλεπω πως με κοιταζει χαρούμενη.

"πως;"την ρωταω. Δεν ξερω τι της κατέβηκε παλι στο κεφαλι να μου πει. Ισως ειναι κατι χαζο ή ισως ειναι κατι πολυ καλο.

"Ο καινούργιος τυπος που προσέλαβε ο μπαμπας μου για να σε βοηθάει έρχεται απο την αντίθετη κατεύθυνση τωρα"λεει εκεινη με τσιριχτει φωνη και με κανει να γυρίσω.

Ενα μαυρομαλλικο αγορι με σφουρα μαλλια και κάτασπρο πρόσωπο έρχεται προς τα εμας. Πολυ ψηλος. Με μια μαύρη ζακέτα και γενικώς μαυρο ντύσιμο.

Μόλις πλησιάζει βγαζει την ζακετα του και την πεταει στο τραπεζάκι. Φοραει ενα αμανικο μπλουζα που θα αποκάλυπτε το ασπρο του δέρμα αν ηταν άσπρο.

the wrong choiceWhere stories live. Discover now