Κεφάλαιο 4

4.2K 230 75
                                    

"Θα σηκωθείς επιτέλους;"ακούω μια γνώριμη φωνή πάνω από το κεφάλι μου.Ανοιγω τα μάτια μου να τον κοιτάξω και έχει γυρίσει πλάτη. " Τι σκέτα την σκότωσα στον ύπνο μου;"μονολογεί μόνος και δεν μπορώ να καταλάβω αν το λέει σοβαρά ή όχι.

"Καλημερα"λεω και κάνω να σηκωθώ αλλά πονάει ο αυχένας μου και κάνω διάφορους μορφασμους από τον πόνο.

"Τι διάολο γίνεται με εσενα;"ρωτάει θυμωμένος κοιτώντας με καθώς έχω σηκωθει όρθια και είμαστε σχεδόν στο ίδιο ύψος.

"Δεν καταλαβαίνω"απαντάω ειλικρινά αφού δεν ξέρω τι εννοεί.

"Τι δεν καταλαβαίνεις; αν είσαι άρρωστη ή έτοιμη να ψηφίσεις μην έρθεις εδώ να μπω και φυλακή"λέει και εγώ τον κοιτάζω. Θύμωσε επειδή νόμιζε ότι πέθανα εδω;

"Όπως είσαι και εσύ άνθρωπος και κοιμάσαι έτσι είμαι και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να αντιδράς ετσι"απαντάω ήρεμα και εκείνος γυρνάει από την άλλη.

Τώρα θα σου πω εγώ. Όπως κάνω να φύγω του πατάω το πόδι και ενώ νιώθω ευτυχισμένη που βρήκα θάρρος να κάνω κάτι τέτοιο το σώμα μου συγκρούεται στον τοίχο.


Το σώμα μου ντρανταζεται ολόκληρο και σιγα-σιγα έρχεται και ο πόνος. Ο τύπος έχει το χέρι του στον λαιμό μου και με κοιτάζει άγρια στα μάτια σε πολύ κοντινή απόσταση.


"Κάνε ξανά άλλη τέτοια μαγκιά και θα σε σκοτώσω"λέει και με αφήνει και κάνει πίσω. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και αμέσως μετά τρέχω προς τα έξω.


Συνεχίζω να τρέχω και φτάνω σπίτι. Χτυπάω την πόρτα και για ακόμη μια φορά δεν μου ανοίγει κάνεις. Που στο καλό έχουν παει; Περπατάω τώρα προς την δουλειά.


Πρέπει να μιλήσω με την Κόρα αν δεν έρθουν ούτε σήμερα οι δικοί μου σπίτι πρέπει να βρω να κοιμηθώ κάπου και αυτό το κάπου δεν θα είναι με τίποτα σε αυτόν τον μουρλο.



Μόλις φτάνω αυτός είναι ήδη στο καθαριστήριο αυτοκινήτων και πλένει. Εγώ μπαίνω στην αποθηκουλα και βρίσκω την Λορα να συμμαζευει.



"Λορα"λεω και γυρνάει και την αγκαλιαζω"χρειαζομαι βοήθεια"της λεω και εκεινη κανει πισω και με κοιταζει.



"Τι τρεχει αγαπη μου τι εγινε;"ρωταει εκεινη αμεσως. Χωρις πολλα-πολλα της εξηγησα την κατάστασή και μου ειπε οτι θα με βοηθήσει αν θελω να μείνω σπίτι της.


Για να μην τα πολυλογώ περασε ή ωρα  και αποφάσισα να παω στο σπιτι,θα σπασω τα παράθυρά απο την πισω πόρτα και θα μπω.



the wrong choiceDär berättelser lever. Upptäck nu