Κεφάλαιο 8

3.9K 207 101
                                    



"Το ειπα και τι παει να πει αυτο;" ρωταει και επειτα κοιταζει αλλου.



"Εσυ εισαι λαθος επιλογή;"ρωταω καθώς τον πλησιάζω και ειμαι όρθια μπροστα του. Με κοιταζει σηκώνοντας το κεφαλι για να με βλεπει στα ματια.




"Ειμαι;"ρωταει και σηκώνεται στο ύψος μου. Δεν ειμαι σιγουρη τι παίζεται αυτην την στιγμη ανάμεσά μας. Ουτε γιατι τον πλησίασα και του ρώτησα κατι τέτοιο.



Δεν εχω ιδεα γιατι ειμαι τοσο κοντα του και κοιταζόμαστε στα ματια σαν ζευγάρι ετοιμο να φιληθει. Φιληθει; Πλησιάζω πιο μπροστα και ενώνονται τα χειλη μας. Με περνει και με βαζει πανω στον παγκο και με φιλαει.




Συνεχίζει το φιλί που άρχισα εγω για εναν λογο τον οποιο δσν εζω ιδεα και δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω για αυτο απλος συνεχίζω να τον φιλαω.




Αννα; Πας καλα τι κανεις; Γαμωτο μου.




"Εγω πρεπει να φύγω πρεπει να παω στην δουλεια μου"λεω και τον σπρώχνω και κατεβαίνω απο τον πάγκο οπου καθόμουν.





"Ναι να πας"λεει αποτομα και γυρναει και φευγει. Ενταξει τωρα γιατι μου μίλησε ετσι επειδη του ειπα οτι πρεπει να παω στην δουλεια; Δεν με νοιάζει.



〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️




Ειμαι τοσο πτώμα απο την δουλειά το μονο που θελω ειναι να παω και να κοιμηθώ σκεφτομαι καθως περπατάω προς το σπιτι και ανεβαίνω τα μπροστινά σκαλοπάτια.




Ανοιγω την πορτα και την κλεινω ανεβαίνω τα σκαλια και παρατηρώ οτι εχει ησυχία. Ετσι πηγαίνω στην πορτα του δωματίου του για να δω αν ακούγεται κατι. Φυσικα και δεν έπρεπε να το κανω.




"Ναι μωρο μου..πιο πολυ...πιο δυνατά..πιο γρήγορα"φωναζει μια γυναικεία φωνη μεσα απο το δωμάτιό του. Γαμωτο. Ιου. Οτι χειρότερο.



Βαραω την πορτα τοσο δυνατα που νομίζω οτι εσπασα το χερι μου. Ξαφνικα σταματανε να ακούγονται ήχοι αλλα μετα απο δευτερολεπτα ξανα αρχίζουν.




"Φτανει γαμω το φτανει"τσιριζω εξω απο την πορτα και γυρναω και κατεβαινω στην κουζινα. Ανοιγω το ψυγείο και βλεπω μια παστα. Δεν με νοιάζει πως ηρθε εδω. Δεν με νοιάζει αν ειναι δική του. Εγω θα την φαω.




Αρχίζω να τρωω και ξαφνικά ακουω θόρυβο απο πισω μου. Γυρναω να κοιταξω και βλεπω τον Νοα να με κοιταζει λοξα.





the wrong choiceWhere stories live. Discover now