Κεφάλαιο 15

3.5K 193 49
                                    




"Λαθος επιλογή μωρο μου"λεει και εγω κραταω την αναπνοή μου μετα απο αυτην την φράση"ή θα μου πεις τι εχεις ή θα με αναγκασεις να κανω κατι που δεν θελω"λεει και τοτε μονο αφήνω αργα την αναπνοη μου.





Δεν πρεπει να με τρομαξει. Αποκλείεται να ξερει κατι. Μπλοφαρει για να του το πω και μετα να το ξερει. Οχι αννα δεν πρεπει να ξερει και μετα να σε λυπάται για αυτο.





"Δεν εχω κατι"λεω και εκεινος αμεσως με κοιταζει νευριασμένος. Ερχεται πιο κοντα και απλώνει το χερι του πισω μου. Πιάνει το δικο μου και βαζει το μαχαίρι στον καρπό μου.




"Αφου δεν εχεις τιποτα ασεμε να το διαβεβαιώσω"λεει και ακουμπαει πανω το μαχαίρι. Θεε μου ξερει. Ξερει σίγουρα.




"Νοα...νοα παρε το μαχαίρι μακρυά μου αφου ξερεις...αφου ξερεις μην κανεις βλακείες σε παρακαλώ"λεω αμεσως.






"Ξερω τι;"ρωταει κοιτωντας με προκλητικα και φεύγει ενα δάκρυ απο τα ματια μου.




"Εχω αιμορροφιλια Νοα σε παρακαλώ παρε το απο κοντα μου"λεω καθως φοβαμαι μην κουνηθώ και κοπω. Εκεινος χαμογελάει και παιρνει το μαχαίρι απο κοντα μου και το αφήνει πισω και πλησιαζει σε πολυ κοντινή απόσταση σε εμενα.





"Πρεπει να προσέχεις με τις επιλογές σου,τωρα πήγαινε να μαζέψεις τα πραγματα σου"λεει και γυρναει και εγω συνοφριομενη μενω να τον παρατηρώ.





"Περίμενε"λεω πριν βγει απο την κουζινα και γυρναει να με κοιταξει"γιατι να μαζέψω τα πράγματα μου;"ρωταω και εκεινος χαμογελάει.





"Μαντεψε αγαπη, φευγουμε Ταξίδι"λεει και φευγει. Αγαπη; μια μωρο μου μια αγαπη; τι ειναι ολα αυτα; οχι οχι δεν παίζει να φυγω εγω μαζι του.





"Περιμενε εγω δεν παω πουθενά"λεω καθως τον ακολουθω στον πανω όροφο.




"Ο ναι φυσικα και θα ερθεις"λεει και εγω ξεφυσαω.



"Ακου εγω δεν ειμαι σαν εσενα εχω εγωισμό και δεν χρειάζομαι εσενα να κανονιζεις για εμενα επειδη με λυπάσαι δεν θα δεχτω τιποτα απο εσενα οκευ;"λεω και εκεινος μπαινει στο δωματιο μου και τραβαει την βαλιτσα που εχω σε μια γωνια και την βαζει στο κρεβάτι"δεν με ακους;"τον ρωταω κοιτωντας τον να ανοίγει την ντουλαπα και να βαζει μεσα οτι ρουχο μου βρει.





the wrong choiceWhere stories live. Discover now