10oς Αγώνας δρόμου και συμβολικός Περίπατος Greece Race for the Cure

7 2 0
                                    

Γεια σας και καλωσορίσατε! Το θεμα αυτο θα ειναι λίγο μεγαλο οποτε συγγνώμη αν σας κουρασω απλα είναι για έναν καλο σκοπο

10 χρόνια Greece Race for the Cure®

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά.

Για την ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που βιώνουν τον καρκίνο του μαστούΓια την ενημέρωση όλων σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, που μπορεί να σώσει ζωέςΓια έναν κόσμο όπου ο καρκίνος του μαστού δεν θα υπάρχει πια.

 

10 χρόνια Greece Race for the Cure®!

Την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το Greece Race for the Cure® σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®.

Φέτος, η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Για το επετειακό, 10ο Greece Race for the Cure®, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων ενάντια στον καρκίνο του μαστού, δρομείς και περιπατητές, με αφετηρία το Ζάππειο, θα «χαράξουν δρόμο» ενάντια στον καρκίνο του μαστού σε δύο όμορφες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας, με διαφορετικές ώρες έναρξης.

Παράλληλα, στο Ζάππειο θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή για τη ζωή, τη δύναμη και την ελπίδα.

Παράλληλα, στο Ζάππειο θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή για τη ζωή, τη δύναμη και την ελπίδα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πληροφορίες:

Πότε: Κυριακή 30/09/2018Πού: ΖάππειοΏρα έναρξης διοργάνωσης: 9πμΏρα εκκίνησης αγώνα δρόμου: 10πμΏρα εκκίνησης περιπάτου: 11:30πμΑντίτιμο Συμμετοχής:

Το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων είναι 8€/ άτομο

και για τον περίπατο 2 χιλιομέτρων είναι 6€/ άτομο.

Fitness&HealthWhere stories live. Discover now