√ Wanna Lose Weight? √

142 10 0
                                    

Γεια σας γραμμωμενα μου κορίτσια! Έχουμε έναν μήνα και κάτι παραπάνω που μπήκαμε στις υποχρεώσεις μας και όλο το πρόγραμμα μας , μας φαίνεται βουνό! Και δεν εχετε καθόλου άδικο! Για να έχετε ενέργεια όλη τη μέρα πρέπει να τρεφεστε με βρώμη, δημητριακά ολικής αλέσεως, ξηρούς καρπούς , χυμούς και πολλά πολλά φρουτα και λαχανικά! Μερικές από εσασ μου γράφετε στα προσωπικά μου μηνύματα ότι θέλετε να χάσετε κιλά!

Αυτό το θεμα λοιπόν για εσάς είναι ιδανικό! Μην ξεχνάτε ότι για να χάσετε κιλά είναι απαραίτητο να γυμναζεστε και να τρέφεστε σωστά χωρίς να σασ λείψει τίποτα απολύτως! Πρέπει να τα τρώτε όλα και να μην ακολουθείτε εξαντλητικές δίαιτες , διότι το μόνο που κάνετε είναι κακό στον οργανισμό σας! Ένα σώμα είναι όμορφο μόνο όταν είναι υγιές! Παρακάτω θα δείτε είδη γυμναστικής τα οποία δεν πρέπει με τίποτα να ακολουθήσετε εαν θέλετε να χάσετε κιλά!

 Αυτό το θεμα λοιπόν για εσάς είναι ιδανικό! Μην ξεχνάτε ότι για να χάσετε κιλά είναι απαραίτητο να γυμναζεστε και να τρέφεστε σωστά χωρίς να σασ λείψει τίποτα απολύτως! Πρέπει να τα τρώτε όλα και να μην ακολουθείτε εξαντλητικές δίαιτες , διότι το...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πριν αναζητήσεις όμως το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς θες για το σώμα σου. Θες να χάσεις μερικά κιλά; Θες να γραμμώσεις; Ή θες και τα δύο; 

Αν κυριάρχος στόχος σου είναι να χάσεις μερικά κιλά, δεν πρέπει επ ουδενί να ξεκινήσεις μαθήματα pilates ή yoga. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα πιο καρδιοαναπνευστικό πρόγραμμα αρχικά και έπειτα από μερικούς μήνες να ξεκινήσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας. 

Όσες παρακολουθούν μαθήματα pilates και yoga έχουν δει τεράστιες αλλαγές στο κορμί τους απλά δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να «κάψεις» το λίπος. 

Αυτό ήταν και για σήμερα αγάπες μου! Μην ξεχνάτε αν σασ άρεσε πατήστε το αστερακι στο κάτω μέρος της οθόνης σας, ακολούθηστε με για περισσότερα νέα κεφάλαια και ιστορίες, στειλε μου σχόλια και μηνύματα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαστε εδώ δε το θεωρώ καθόλου απαραίτητο και δεδομένο!

Τα λέμε στο επόμενο!
Σασ φιλω γλυκα
Ιωαννα💋

Fitness&HealthWhere stories live. Discover now