AČIŪ

226 30 17
                                    

Negaliu patikėti, kad ši istorija yra iš tiesų baigta. Taip su ja susigyvenau, tiek laiko praleidau kurdama jos skyrius ir didžiuojuosi savimi ir šia knygele.

Ir taip pat iš karto pasakau, kad yra tik 0,001% tikimybė, kad istoriją pratęsiu.😉

Dar niekada gyvenime nerašiau tokios ilgos istorijos ir didžiuojuosi, kad sugebėjau ją pabaigti. :D

Žinau, kad skyriai keliami buvo tik vieną kart per savaitę (daugiausiai du), ankstesnės dalies "fangirl" buvo daug dažniau, tačiau mokslai mane vargino. Rašymą su būreliais, mokykla ir kita veikla suderinti labai sunku.

Aš tiesiog esu tokia patenkinta šia istorija ir kaip viskas joje susiklostė, nors iš pradžių ji buvo tik mano minčių pasižaidimai, vėliau tapo ir rimtesniu darbeliu. Niekad nesitikėjau, kad tiek sulauksiu dėmesio su ja! Iš ties, kas mano, kad mano rašymo stilius daug labiau pagerėjo? Aš. ✋

Kas susižavėjote šia istorija, galit paskaitinėt ir kitus mano kūrinius ties kuriais dabar labiau susitelksiu.

Apie naujas istorijas pasakysiu tiek... ruošiu begalybę fanfictionų su bts ir ne tik fanfictionų. Dėl to man labai reiks jūsų paramos. Skaitykit knygą "Sesutė" su Yoongi, o kol kas rašysiu naują istoriją - "Mėlynas rytas". Labai pasigedau istorijų su Namjoon, dėl to dovanosiu jums vieną! O kažkada pasirodys ir kita su Hoseok. Laukit naujos istorijos, kuri pasirodys labai labai greitai!

Taip pat įspėju, kad jei nenorit, kad į jūsų library skristų pranešimai, išimkit šias istorijas, nes dabar aš jas redaguosiu ir taisysiu. O tai bus iiilgas procesas. Bus mažų pakeitimų, bet taip pat ir DIDŽIULIŲ pokyčių (dar nesu įsitikinus kas pasikeis, bet palaipsniui istorijas taisysiu, nors to imtis dabar dar neplanuoju. Kažkada ateis laikas...)

Be to, kaip manot, ar redaguojant istorijas reiktų ištrinti autoriaus žodžius? Manau, kad taip tekstas atrodytų švaresnis, bet galiu juos ir palikti.

Taigi tai viskas ką norėjau jums pasakyti ir dabar eilė kalbėti TAU. Labai noriu jog kiekvienas, kuris sugebėjo tiek perskaityti kiek aš čia prirašiau, pasakytų savo nuomonę apie istoriją ir pasakytų kuris sezonas patiko labiau, kuris veikėjas ir t.t. tiesiog rėžkit viską tiesiai šviesiai!😃

Tai viskas ką norėjau pasakyti ir jūsų paprašyti. Atsakykit man į klausimus ir leiskit žinoti ką manote. Dar kartą sakau didelį didelį (gigantišką) ačiū kiekvienam skaitytojui, tam, kuris dėjo vote ir komentavo, padėdamas man rašyti ir įžiebdamas šypseną veide. Ačiū ačiū ačiū! Myliu kiekvieną iš jūsų ir dėkoju, kad esate!

Ir iki kito pasimatymo!💞

- mioda

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now