55. Pabaiga (epilogas)

238 32 13
                                    

PO...


5 metų

- Ačiū jums ir gero vakaro, Seule! - garsiai į savo mikrofoną sušuko laidos vedėja ir gerbėjai, sėdintys apačioje, palydėjo jos atsisveikinimą garsiais riksmais.

Šviesa prigeso ir žmonės pradėjo bruzdėti, kas ir reiškė, kad pagaliau filmavimas baigėsi. Jungkook padėjo atsistoti Chae-Yeon ir jo raudonai padažytos lūpos, išsikreipė į kvailą vypsnį. Prie jų greitai priėjo laidos vedėja, dar kart nusilenkė ir padėkojo už dalyvavimą, primindama, kur yra poros persirengimo kambariai.

Vos šviesiaplaukė moteris nusisuko ir paliko juos vienus, Jungkook pakėlė Chae-Yeon ant savo rankų, kas privertė ją sukikenti kaip mažą mergaitę.

- Atrodai stulbinančiai, - pasakė ir pakštelėjo jai skruostą. Nors ji to nematė, tačiau žinojo, kad tasai paliko šlapią lūpdažio pėdsaką.

- Nebuvai toks geras makiažo specialistas kaip aš, bet pasirodei ne taip prastai kaip tikėjausi, - nusišaipė trumpaplaukė ir bakstelėjo į jo nosį.

Jungkook susiraukė ir pakratė galvą, tartum nesutikdamas su Chae-Yeon. Bet netrukus nusileido, jausdamas kaip širdis apsala, pamačius kerinčią merginos šypseną. Tamsiaplaukis ją atsargiai nuleido ir perbraukęs per išteptą skruostą, nėrė į savo persirengimo kambarį.

Nors Jungkook daug vyresnis, bet vis dar elgėsi žaismingai ir vaikiškai, nuolatos rungtyniaudamas ir erzindamas savo mieląją sužadėtinę. Sunkus sidabrinis žiedas slėgė jos pirštą, bet tik plati šypsena iškildavo jaučiant jį sveriant ranką žemyn.

Daug kas nutiko per tuos kelis metus ir po to, kai jaunieji įsimylėjėliai sugrįžo vienas pas kitą. Chae-Yeon nesunkiai gavo darbą Bighit kompanijoje ir nesenai buvo paskirta dirbti su pirmąja čia besikuriančia merginų grupe, o ji ir paskatino komandą to imtis.

Vaikinai taip pat vis dar dirba, sunkiau nei bet kada, tačiau savo svajonių neapleidžia. Somin puiki vadybininkė, kurios niekas nenori keisti - darbšti ir nuoširdi. Yoongi vaikšto į dažnesnes rebilitacijas ir atrodo, kad tai jam pagaliau pradėjo padėti.

Jihun buvo pasamdytas dirbti apsauginiu prezidentūroje, nors dar nėra paskirtas saugoti svarbaus asmens, bet siekia to. Ta prabangi vieta tikrai žavi jo akis, o tėvas didžiuojasi sūnumi, kad pasiekė jo ilgai siektą svajonę.

Myeong ir Wook gyvena kartu bute, Chae-Yeon nuolat susisiekia su draugėmis ir nenutraukia ryšių. Taip kaip ir su senosiomis iš Amerikos, su kuriomis pradėjo kiekvieną penktadienį kalbėtis skaipu. Areum pradėjo eiti į universitetą, dėl to jai visad prireikia pagalbos iš Namjoon, kuris padeda jai daryti svarbius projektus. Hwan taip pat eina į tą patį universitetą, kur ir susipažino su Areum. Nekalti žvilgsniai, drebantys balsai ir įkaitę skruostai... Visi supranta, kur krypsta šių dviejų žmonių santykiai, išskyrus juos abu.

Madison prieš dvejus metus pradėjo vaikščioti į pasimatymus, viename iš jų ir susipažino su Styvu. Šiuo metu ji dalinasi mažąjį namelį ant jūros kranto su juo. Daug apie jį Chae-Yeon nežinojo, tik tiek, kad jis turi didelę aistrą keliavimui ir kelia savo trumpus daronus filmukus į youtube tinklapį. Dabar jie kartu planuoja kelionę į Indiją.

Chae-Yeon užėjo į Jungkook kambarį ir užtiko jį nusiemantį makiažo teplionę nuo savo veido. Vyras nusišypsojo žaviajai tamsiaplaukei ir ji, priėjusi, atsargiai apsikabino vaikiną ir pasistiebusi, pakštelėjo jam į kaktą.

Tą akimirką jie abu tvirtai žinojo, kad jų neišskirs niekas.

Niekas.

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now