40. Atskirti*

245 38 11
                                    

Dar viena papildoma dalis! Gero skaitymo😆🌼 Be to, daina žiauuriai gera ir manau, kad labai tinka prie dalies😅

YOONGI

PO...

57 dienų

Kad ir kaip man sunku tai ištarti, bet manau, kad Jungkook žingsnis buvo teisingas. Nors man patinka Chae-Yeon, ji nuostabi mergina, kuri puikiai tiko tam pramuštgalviui ir padėjo jam greičiau surasti save. Visą laiką kol Jungkook planavo savąjį išsiskyrimo planą, aš jam nepritariau ir visiems jo žodžiams sakiau riebų ir garsų ne. Negalėjau patikėti, kad jis išdrįstų taip pasielgti. Dėl to visai nejaučiau nerimo ar baimės, nes buvau beveik užtikrintas, kad jis atsitokės ir supras, kokį kvailą žingsnį nori žengti. Tikėjausi, kad jis išsigąs. Bet klydau. Tą trečiadienio vakarą jis sugrįžo į Bighit būstinę dar labiau surūgęs, susiraukęs ir niūrus nei buvo anksčiau. O svarbiausia, vienas. Jo veidą gaubė tamsus šešėlis, o kai kuris nors nueidavo kažko pasiteirauti, jis piktai suriaumodavo ir nuvydavo lauk. Tada užsitrenkė savo kambaryje ir nuo to laiko, daugiau iš savo irštvos nebeišlindo. Girdėjau kaip tipendavo į įrašų studiją naktimis, kad mes neišgirstume, o valgydavo vėliau, vengdamas aplinkinių akių.

Žinojau, kad jam sunku tai išgyventi vienam, bet kadangi Jungkook mūsų prisileisti artyn nenorėjo, po kurio laiko mes irgi paprasčiausiai nutraukėme bendravimą ir nebedėjome jokių pastangų. Susitaikėm su jo užsispyrimu ir palikome ramybėje. Kai pats užsinorės pasikalbėti, tada mus ir susiras. Taehyung kelis kart dar bandė belstis ir prašytis vidun, tačiau jokio atsako nesulaukė ir netrukus garsai tame koridoriaus gale kur buvo jo kambarys, nutilo.

Praėjus lygiai savaitei po skausmingojo įvykio, aš sulaukiau žinutės iš Chae-Yeon. Ji norėjo su manimi susitikti kavinėje, kurioje anksčiau leisdavome laiką trise - aš, ji ir Jimin. Iš karto sutikau perkeldamas repeticiją į kitą dieną. Somin dar bandė spyriotis, bet vėliau atsileido. Pastaruoju metu ji pati atrodo gan pavargusi ir nebe tiek mus spaudžia. Pagaliau gauname daugiau laiko sau. Nors toks jos atlaidumas stebino, mes nesigilinome ir mėgavomės senai laukta laisve. 

Greitai apsirengęs ir juoda kauke užsidengęs veidą, aš išsiruošiau į kavinę. Ji buvo visai netoli Bighit būstinės, dėl to man nereikdavo kviestis vairuotojo ar apsauginio kartu su savimi. Pasukus už kampo, pamačiau ryškų kavinės šviečiantį ženklą, o durims pajudėjus, viršuje suskambdavo tylus metalinis varpelis.

Kai tik užėjau, akys užsikabino už atokiame kampe, prie mūsų stalo sėdinčios merginos. Ji bailiai žvalgėsi aplinkui ir pirštais barbeno į medinį stalo paviršių. Silpnai pamojau, tikėdamasis atkreipti jos dėmesį. To užteko, kad ji mane pastebėtų ir plačiai išsišieptų. Priėjau ir plūstelėjau ant minkštasuolio, kaukę nusiimdamas ir džiaugsmingai šyptelėjęs. Tik išvydus pažįstamą merginos veidą, supratau kaip jos pasiilgau. 

- Štai ir tu, - pasakė ji ir sukikeno, - seniai nesimatėm.

- Tikrai, - sumurmėjau.

Abu nutilome. Tarp mūsų susiformavo keista tyla kai mes spoksojome vienas į kitą, nepatardami nei žodžio. Chae-Yeon atrodė ne taip. Jos akys nespindėjo, o lūpos nebuvo padažytos įprastu, ryškiu jos lūpdažiu. Ilgai nesupratau kas buvo tokio išskirtinio jos išvaizdoje, bet tada, geriau įsižiūrėjęs, pastebėjau, jog jos plaukai nemirguliavo įvairiaspalvėmis sruogelėmis, o buvo tiesiog tamsūs trumpi plaukai. Jie vos siekė jos pečius ir beveik susiliejo su tamsia apranga. 

- Tu... nusikirpai plaukus, - pasimetęs numykiau.

- Taip, - nutęsė susukdama kuokštelį ant piršto, - ką manai?

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now