17. Įkalintas princas

283 41 15
                                    

Klausykit: Sunmi - "gashina"😏🙂

CHAE-YEON

PRIEŠ...

71 dieną

Dar akimirką pasimėgavau tylia minute. Vos pravėriau duris į mokyklos vidų, mus pasitiko triukšmo pripildyti koridoriai su pasiruošusiais šėlti mokiniais. Kiekvienos merginos suknelė atrodė puošnesnė už kitą ir pavydžiomis minomis jos varstė draugių porą ir kokiu lūpdažiu kitos pasidažiusios. Kai kurie kraustė spinteles ir rinkosi daiktus atėję tik tokiu reikalu. Keista suvokti, kad šiuos koridorius, klases, savo spintelę ir klasiokus matau paskutinį kartą. Kad visi dvylika metų praleisti čia ir dabar tai baigta. Jaučiaus šiek tiek keistai eidama kartu su draugėmis, visur aplinkui merginos vaikščiojo įsikibusios į parankę savo vaikinui. Net jei ir Šarla, Liusi ir Zara būtų ėjusios kartu su pasirinktais jaunuoliais, aš nebūčiau turėjus šalia to kurio norėčiau, liūdnai pagalvojau.

Perėjome koridorius ir netrukus atsidūrėme prieš dideles ir masyvias mėlynas duris kurios vedė į salę. Nieko nelaukdama ir neabejodama nulenkiau rankeną. Jos staigiai prasivėrė ir į ramų koridorių pasipylė trankus muzikos ritmas. Liusi, stumtelėjusi mane ir kitas merginas vidun, uždarė duris paskui save. Sutelkiau dėmesį į aplinką. Viskas iš ties atrodė tarsi nukelta iš romantinio filmo. Tiek daug rampos šviesos, tamsos apgautas didžiulis kambarys, spindintis disko kamuolys, stalai, bešokančios poros... Tai labai keistai priminė manąjį sapną kurio prisiminti ir taip nenoriu.

Žvilgsnis užkliuvo už juodaplaukio vaikino iš kitos klasės artėjančio link mūsų grupelės. Finas. O kaip būtumėm apsiėjusios be jo pasirodymo, pagalvojau. Jis iškart patraukė prie Liusi ir perbraukęs ranka per jos trumpus palaidus plaukus, nusijuokė ir mestelėjo:

- Trumpam pasiskolinsiu Liusi.

Pavarčiau akis, Šarla su Zara irgi neatrodė patenkintos, tačiau Liusi tik sukikeno tartum net nepastebėjusi mūsų susierzinusių žvilgsnių ir padavusi ranką Finui, dingo minioje.

- Jei jau taip, tada aš einu susirasti Danielių. Juk jis vis dėl to sakė, kad be manęs nieko daugiau į išleistuves nekvies, - permetusi plaukus į galą tarė Šarla ir nusiuntusi oro bučinį taip pat pradingo mums iš akiračio.

Geltona suknia apsivilkusi Liusi tikrai neatsispirs Fino kerams, o Šarlos irgi turbūt daugiau šįvakar nebeišvysim, nes ji bandys suvilioti visus įmanomai pasiekiamus bendraamžius vaikinus. Atrodo likom tik dviese.

- Tiek iš to plano likti kartu, - nejaukiai nusijuokiau.

- Taip, tiesą sakant kažko panašaus ir tikėjausi, - pritarė Zara.

- Nieko tokio, mes galim pasilinksminti ir dviese.

- A-aha... žinoma, - pasimetusi sumikčiojo draugė.

Zara sumišusi ir mikčiojanti? Tai ne ji, kažkas ne taip. Kiek prisimenu, nuo pačių seniausių mūsų draugystės laikų, ji niekada nesielgdavo neapdairiai ir visada pasitikėdavo savimi. Ar vartydavo akis arba renkdavosi vienos spalvos drabužius visus tuos metus. Tai pateisina ir šiandieninę jos aprangą - kelius siekiančią juodą suknelę ilgomis rankovėmis ir surištais blondiniškais plaukais. Nieko naujo.

- Ar viskas gerai? Tu šiandien kažkokia nesava, - pastebėjusi pasakiau.

- Kažką nusišneki, Chae, - nutraukė mane ir greit patikrino savo mobilųjį, - geriau atnešk kolos, labai noriu gerti.

- Ar ir tu nori manimi nusikratyti?! - pavaidinusi pasibaisėjusią tryptelėjau koja.

- Aš ne tokia, juk pažįsti mane, - nukirto ir švelniai pastūmė mane.

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now