9. Klampiam sniege

355 47 12
                                    

A.Ž.
Klausykit JJ project - tomorrow, today. Myliu tą dainą ir gero jums skaitymoo..♡

JUNGKOOK

PRIEŠ...
195 dienas

Uh, 55 minučių skrydis ir mes jau čia. Anksti ryte palikome Busaną ir kartu su Chae-Yeon ir apsauginiu Jihun išvykome į Seulą. Viskas praėjo puikiai ir 12.34, sėkmingai nusileidę, buvome oro uoste ir laukėme taksi. Chae-Yeon vilkėjo nauju paltu su džinsais ir rudu megztiniu aukštu kaklu. Ji stovėjo susikišusi rankas į kišenes ir buvo tylesnė nei paprastai. Kaip ir Jihun. Apsauginis nedėvėjo įprastos savo uniformos, bet buvo apsivilkęs juodai ir žvelgė kažkur į tolį nesiteikdamas prašnekti. Tamsiaplaukė trynė batu sniegą ir apie kažką mąstė. Kodėl ji taip gerai atrodo su žieminiais drabužiais?

Nenoriu, kad ji grįžtų atgal į Ameriką. Žinau, kad ten jos jau laukia mama, bet ir man jos labai reikia. Ilgiuos savo mergytės visą laiką kol jos nematau. Mums liko kelios dienos kartu ir tada ji skris namo. Nusukau žvilgsnį bandydamas išmest tas įkyrias mintis lauk.

Apsikabinau Chae-Yeon, o ji tik nebyliai šyptelėjo ir atrėmė galvą man į petį. Stengiaus mėgautis šiomis akimirkomis, bet į galvą vis grįždavo suvokimas, kad greitai vėl ji bus pasiekiama tik per telefono skambutį.

*

Seulas, kaip visada buvo išpuoštas daug labiau nei Busanas. Tiltai apkabinti lemputėmis, išpuoštos eglės ir po gatves vaikščiojantis mėlynai apsirengęs Kalėdų senelis. Atrodo, kad niekam nerūpėjo, kad tikroji Kalėdų diena jau praėjo. Visi toliau džiaugsmingai dalinosi jiems nutikusiais įvykiais ir aš užsinorėjau pamatyti hyungs. Dažniausiai taip ilgai nebūdavau nuo jų atskirtas ir tikiuosi, kad greitai galėsiu su jais susitikti.

Šios Kalėdos tikrai buvo sunkios mano šeimai. Bet taip pat ir Chae-Yeon. Susieti dvi skirtingas religijas ir kultūras reikalauja daug pastangų. Mano tėvai budistai, o Chae-Yeon - krikščionė. Dažniausiai mes neturėdavome jokių papuošimų namie šiuo laikotarpiu. Tačiau džiaugiaus, kad Chae-Yeon atnešė naujovių.

Atsidusau suvokęs kaip greitai viena savaitė jau prabėgo ir po šios - mums vėl reikės dirbti. Artėja sunkūs projektai į kurios reiks įdėti daug darbo. Nesenai Bang PD-nim pranešė, kad turėsime dar vieną vadybininką kuris padės jam ir mums geriau susitvarkyti. Ruošiamės naujo albumo išleidimui ir man pavesta sukurti choreografiją. Žinau, kad nebus lengva ir reikės labai daug ties tuom susitelkti. Dabar jau nebežinau ar galėsiu ištesėti Madison duotą pažadą - atšvęsti Naujuosius metus Amerikoje.

- Ej, tokki, tu vėl kažkur nuplaukei, - švelniai pakračiusi pečius, man pasakė Chae-Yeon.

Šyptelėjau išgirdęs pravardę kurią ji dabar naudojo kreipdamasi į mane ir pakračiau galvą sugrįždamas į realybę.

- Atleisk, apie ką tu kalbėjai? - pasiteiravau.

- Klausiau ar norėsi susitikt su vaikinais. Galbūt tau reiktų jiems paskambinti ir paklausti kaip jiems sekasi...

- Gera mintis, tik mano telefonas išsikrovė, gal duotum savo? - sumaliau.

Ji linktelėjo ir išsitraukusi savo mobilųjį su rožiniu dėkliuku, padavė man. Įvedžiau slaptažodį kurį jau žinojau iš seniau, o ji jo niekada taip ir nepakeisdavo: 1223. Nuėjau į kontaktus ir ieškojau Taehyung vardo, bet mano žvilgsnis užstrigo ties Jimin adresatu.

- Kodėl ant Jiminie hyung vardo yra uždėta širdelė? - piktai paklausiau ir susiraukiau patempdamas lūpą.

Ji sukikeno ir tarė:

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now