38. Gražu

224 36 24
                                    

Klausykit☝(labai prašau, tai svarbu)

CHAE-YEON

PO...

50 dienų

Man neberūpėjo ką šneka vaikinai ir aš nusprendžiau pagaliau juos aplankyti. Tiksliau sakant, aplankyti vieną, kurio taip ilgai neregėjau ir ilgėjaus. Iš karto pasibaigus paskaitoms universitete ir prižadėjus Wookie su Myeong, kad nepasiklysiu painiose Seulo gatvėse, įsėdau į metro su garsiai besidaužančia širdimi ir sulamdytu bilietu rankoje.

Po pusvalandžio važiavimo, kuris, atrodo, prilygo tūkstančiams metų, aš pagaliau išlipau reikiamoje stotyje. Kiekvienas žingsnis buvo palydėtas vis sušiugždančių plačių kelnių atlapų, rankas laikiau ant plonų kuprinės dirželių, vis susisupdavau į paltą. Netrukus užlipau laiptais, ranka prisidengiau nuo ryškiai spiginančios šviesos ir prieš akis išvydau milžinišką stiklinį pastatą, kuris ir buvo mano kelionės tikslas. Bighit būstinė. Priėjusi prie jo, aš pamačiau prie durų stovintį poną Kim - Jihun tėtį. Lengviau atsikvėpiau, sulaukusi tokios didžios sėkmės ir plačiai nusišypsojau. Bent nereikės praleisti papildomo laiko, aiškinantis, kas tokia esu ir kodėl mane reiktų įleisti. Nusilenkiau plačiapečiui vyrui ir pasisveikinau:

- Laba diena, ahjussi.

- Sveika, Chae-Yeon. Spėju, kad pas Jeon? - tyliai nusijuokęs, pasiteiravo jis ir atidarė man stiklines duris.

- Nebuvo sunku atspėti!

Palydėta jo juoko, aš įžengiau į vidų ir buvau iškart pasitikta berniukų vadybininko. Jis stovėjo ir kalbėjosi su kostiumuotu vyru, jie kažką aršiai aptarinėjo. Girdėjau tik keletą žodžių nuotrupų, tokių kaip "tik ne šiuo atveju" ir "neturėjau kito pasirinkimo". Bet greitai atkreipiau jų dėmesį ir mačiau kaip Bang PD atsisukęs į mane šiek tiek pasimetė. Jis sutriko, bet tada dėbtelėjo į savo pašnekovą ir atskubėjo pas mane.

- Ak, Chae-Yeon! Visai nesitikėjau, kad šiandien mus aplankysi! Taip netikėta! - sušuko vadybininkas ir paliko kostiumu apsirengusį vyrą, apstulbusį spoksoti į mus.

Jo žvilgsnis vertė mane jaustis nepatogiai, bet aš nežiūrėjau į jį, o sukikenau ir žaismingai nusilenkiau Bang PD-nim.

- Tai buvo visai spontaniškas sprendimas. Man pasibaigė paskaitos ir užsinorėjau pamatyti Jungkook, - pasakiau.

- Nesu tikras ar jis neužsiėmęs, bet gali susirasti jį trečiame aukšte, gal atras laiko, - atsiduso, - ach, tas jaunėlis. Pastaruoju metu taip ties darbais susitelkęs...

Linktelėjau, parodydama, kad pilnai suprantu vadybininką ir atsiprašiau, pasakydama, kad tikrai turėčiau nueiti jo paieškoti. Įlipusi į liftą, aš nuspaudžiau trečio aukšto mygtuką ir po kelių sekundžių stovėjau prieš tamsų koridorių ir dairiausi savo vaikino. Apžiūrėjau keletą kambarių, bet jie daugiausiai buvo tušti, mane baugino tamsa ir šaltis. Niekur negalėjau rasti Jungkook. Bet bumbtelėjau į kitą žmogų - Jimin.

- Chae-Yeon? Ką čia veiki? - pasiklausė suglumęs šviesiaplaukis ir apsidairė, pasikasydamas kaklą.

- Aš atėjau aplankyti Jungkook, - atsakiau.

- Tada jo turėtum ieškoti antrame aukšte, jis įrašų studijoje, - susiraukęs patarė man.

- Gerai, ačiū už pagalbą, Jimin, - padėkojau.

Nors mačiau, kad jis žiojosi dar kažką pasakyti, bet aš greitai atsisveikinau ir patraukiau atgal prie lifto. Jis elgėsi gan keistai, atrodė susinervinęs, bet negalėjau suprasti kodėl. Išmečiau tas mintis iš galvos ir nusprendžiau šito imtis vėliau. Dabar turėjau surasti Jungkook.

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now