37. Įtariamasis

205 40 6
                                    

JUNGKOOK

PO...

45 dienų

Penktadienį, po visų atliktų darbų, aš pagaliau galėjau pailsėti. Palikęs įrašų studiją, vos pavilkdamas kojas, nuėjau į savo kambarį ir plumtelėjau ant lovos. Garsiai atsidusau ir susivyniojau į antklodę, pajusdamas kaip šiluma užvaldo kūną. Netrukus pilnai atpalaidavau raumenis ir pajutau kaip dar labiau įsmingu į minkštą čiužinį. Lėtai užsimerkiau, pasiduodamas svaiginančiam miegui.

Bet ta ramybė ir tyla ilgai nesitęsė, nes pro duris į kambarį su trenksmu įpuolė Yoongi.

- Jungkook, Bang PD-nim tave kviečia į savo kabinetą. Atrodo, tai skubu, - pranešė jis ir susiraukė, tarytum norėdamas dar kažką pridurti, bet susilaikęs.

- Ar negaliu užeiti vėliau? - tyliai paklausiau, saldžiai nusižiovaudamas, - Aš labai pavargęs...

- Ne, jis sakė, kad ateitum tučtuojau, - nutraukė jisai ir greitai pradingo, garsiai užtrenkdamas durimis.

Niekada nemačiau taip greitai judančio Yoon, dėl to iš kart nieko gero nesitikėjau ir mane staigiai pagavo bloga nuojauta. Suvaitojau ir šiaip ne taip atsikėliau. Pačiulbėjęs lovai, kad tuojaus sugrįšiu ir užsimetęs juodą džemperį, palikau kambarį ir pajudėjau link vadybininko kabineto.

Po kelių minučių sunkiai dėliojamų žingsnių, sustojau prieš reikiamas duris ir pabeldžiau. Iš karto ausis pasiekė riksmas "užeikit!". Atidariau duris ir apsidairiau. Jau buvau pažįstamas su šiuo kabinetu. Jis nebuvo niekuom ypatingas, buvo kuklus ir paprastas. Stalas, stacionarus kompiuteris, galybė popierių ir dokumentų... Pasisveikinau ir nusilenkiau vyrui, sėdinčiam prie stalo.

- Prisėsk, - paliepė jis man.

Girdėjau keistą pykčio gaidelę jo balse ir tuo pat metu išgąstį akyse. Linktelėjau ir atsisėdau ant kėdės, stovinčios tiesiai prieš jį. Mūsų akys susidūrė ir aš panorau nusukti žvilgsnį, bet vistiek spitrijau ir rijau gerklėje besiformuojantį gumulą.

- Ar tau tai atrodo kažkoks pokštas, Jungkook? - ramiai manęs paklausė.

Susiraukiau ir pakračiau galvą, visai nesuprasdamas ką jis turi omenyje.

- AR TAU TAI POKŠTAS?! - suriko vyras ir kumščiu trenkė į stalą.

Krūptelėjau ir susigūžiau. Galvoje virė tikra sumaištis, įvairiausi klausimai toptelėdavo, bet neturėjau jokių atsakymų. Nieko nesupratau ir bijojau prasižioti. Galėjau tik bukai spoksoti į tašką prieš save ir tikėtis, jog viskas baigsis gerai ir vadybininkas nusiramins, ir man normaliai paaiškins, kas atsitiko.

Tada Bang PD atsuko man savo kompiuterio ekraną ir pirštu parodė į mūsų grupės oficialą twitter paskyrą, naujai įkeltą įrašą. Tai buvo nuotrauka su prierašu. Greitai ją permečiau akimis.

"Gera ir džiugu jums pranešti, kad Jeon Jungkook nusprendė siekti savo karjeros atskirai ir palikti BTS grupę. Oficialus Jungkook atsiskyrimas nuo grupės, bus įvykdytas artėjančio mėnesio pradžioje, lapkritį. Jeon Jungkook pasiliks ir leis naują albumą kaip solo dainininkas, Bighit vardu. Naujesnės žinios ir kiti pokyčiai bus skelbiami čia."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now