0. Naujos pradžios (įžanga)

1K 76 10
                                    

CHAE-YEON

PRIEŠ...
213 dienų

Ar 4 mėnesiai jums atrodo ilgas tarpas nematyti mylimo žmogaus? Man taip.

Ruduo praėjo vėžlio žingsniu, o aš stengiausi per jį geriau mokintis ir gauti aukštesnius pažymius. Paskutiniai mokslo metai, 12 metai - tikrai ne juokas. Mama visada stengiasi padėti, o leisti savaitgalius kartu su Zara, Liusi ir Šarla būdavo geriausias būdas atsipalaiduoti nuo visos sunkios savaitės. Bet kad ir kaip nenorėjau pripažinti - šiek tiek atsiskyriau nuo savo draugių. Visos atsiskyrėm viena nuo kitos.

Per tuos kelis mėnesius stengiaus susivokti ką norėčiau veikti po mokyklos ir nežinojimas kuo būt noriu, ką daryti noriu - varė mane iš proto. Kodėl man taip sunku suprasti pačią save? Iš galvos taip pat neišėjo M, žaliaakis vaikinas su kuriuo susipažinau viename paplūdimio vakarėlyje. Daugiau jo nemačiau, bet vis dar mąsčiau kaip jam pavyko sužinot ko jis nori ir pasiryžti tokiam sunkiam žingsniui - palikti savo šeimą ir draugus, ir pačiam vienam išvykti į kitą pasaulio kraštą. Ar jis patenkintas savo sprendimu?

Su Jungkook susiskambindavome per skaipą beveik kiekvieną dieną ir tai padėdavo šiek tiek atsikratyt ilgesio, bet svajonė vėl jį susitikti buvo milžiniška. Ir didėjo kiekvieną akimirką. Jis buvo su manimi visada. Drąsino bandyti dar kartą kai neišlaikiau vairavimo egzamino, prieš kontrolinius ir testus nemiegodavo kartu su manimi ir padėdavo ruoštis. Nors tai būdavo sunku daryt kai jis gerai nemoka anglų kalbos, visada dėkodavau jam už rūpestį, pagalbą ir meilę.

Dabar norėjau tik vieno dalyko - ateinančias Kalėdų atostogas praleisti su Jungkookie. Bet kaip tai padaryti - kol kas neįsivaizduoju. O kaip įkalbėti mamą? Tai dar sunkesnis galvosūkis.

JUNGKOOK

PRIEŠ...
213 dienų

Nuo ko pradėt? Gal nuo ten kur sustojome praeitą kartą?

Rugsėjo antrą dieną išvykau atgal į Pietų Korėją ir grįžau į tą pačią rutiną. Ruduo praėjo tikrai sunkiai. Beprotiškai ilgėjausi Chae-Yeon, ir vaizdo skambučiai tik didino norą man viską mesti ir vėl skristi į Kaliforniją. Bet to padaryt negalėjau. Turėjau pristabdyti savo svajas ir susitelkt ties kitais dalykais. Kaip ir jinai. Su hyungs dirbom ties naujom dainom ir albumu. O Chae-Yeon mokinosi ir ruošės egzaminams. Ramino mintis, kad ji yra tokia užsiėmusi, kad negali leisti laiko su kitais vaikinais ir neturėjau grėsmės būti paliktas. O to bijojau labiausiai.

Koncertinis turas beveik pasibaigė ir nesenai buvo pranešta, kad turėsim visą laisvą laiką žiemą ir aš norėjau Kalėdas atšvęsti su savo mergina ir savo šeima.

Tik nežinau ar taip lengva bus viską įgyvendinti.

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now