6. Busanas

438 55 11
                                    

Klausykit JJ project - "coming home"♡

CHAE-YEON

PRIEŠ...
202 dienas

Nuo tada mūsų keliai išsiskyrė. Nežinojau kur skrido kiti. Žinojau tik tiek, kad aš, Jungkook, Jimin ir du apsauginiai skrendame į Busaną. Vienas apsauginis - labai keistos išvaizdos, ežiuku nukirptais plaukais ir labai raumeningas vyras, maždaug 35 metų. Kitas visiškai skyrėsi nuo pirmojo. Jis buvo su juodais sutaršytais plaukais, nors irgi galėjo pasigirti gerai ištreniruotu kūnu, tačiau iš išvaizdos daug jaunesnis ir būčiau palaikius jį savo bendraamžiu. Jimin vyko pas savo artimuosius, o mes - pas Jungkook šeimą. Atsisveikinome ir netrukus mes turėjom vėl eit link patikros ir kito lėktuvo kuris dabar mus skraidins į Busaną.

Atsistojom ilgos eilės gale ir aš apsidariau aplinkui. Čia buvo daug žmonių kurie dėvėjo žiemai skirtą aprangą ir keistai pažvelgavo į mane ir vaikinus šalia, o mes vilkėjome tik šiltus džemperius. Jimin ir Jungkook apie kažką šnekėjosi, o aš išsitraukiau telefoną, patikrint ar neatsirado nieko svarbaus.

Ekrane iššoko naujas pranešimas iš instagramo :

"@jeon576 started following you."

Susiraukiau ir paspaudžiau ant jo profilio. Tame profilyje buvo tik labai daug piešinių ir balto šuniuko nuotraukų. Sekėjų skaičius mane nustebino. Vis bandžiau suvokt kas čia per žmogus. Nieks neatėjo į galvą ir aš timptelėjau Jungkook už rankovės taip atkreipdama jo dėmesį. Vaikinas atsisuko ir šiek tiek pritūpė, kad susilygintų su mano ūgiu.

- Nustok, - pasakiau ir stumtelėjau jį.

Jungkook atsitiesė, nusijuokė ir nusišypsojo pašaipia šypsenėle.

- Kas atsitiko, Chae-Yeon?

- Maniau, kad gal žinai kas toks yra @jeon576?

- O kam tau reikia? - paklausė.

- Jis pasekė mane instagrame, bet turbūt jis ne eilinis žmogus, jei turi tiek daug sekėjų, - pasakiau ir ištiesiau jam telefoną parodydama profilį.

Jungkook kelis kartus perbaukė per ekraną ir peržiūrėjo įkeltas nuotraukas. Tada tyliai tarė:

- Tai mano vyresnėlis brolis.

Suvirškinau jo žodžius ir pasijaučiau kaip didžiausia kvailė. Jūs turbūt juokaujat?! Atsidusau ir patryniau savo akis. Ne ne ne.

- Kas yra? - sunerimo rudaplaukis ir suėmė mano rankas.

- Kodėl nepriminei man, kad turi brolį? Aš neturiu jam dovanos, - nusiminiau.

- Tai ne bėda. Dar turim beveik visą savaitę, rytoj nuvyksim į prekybos centrą ir galėsi jam nupirkti dovaną, - raminančiai nusišypsojo Jungkook ir švelniai paglostė man plaukus, apvyniodamas mėlyną sruogelę sau aplink pirštą.

*

Dar viena valanda skrydžio ir nieko neveikimo įgriso ir labai apsidžiaugiau kai pagaliau nusileidome Busane. Greitai nuėjome į vidų ir pasiėmėme savo lagaminus. Jimin ir Jungkook išsiėmė žiemines striukes ir jas apsivilko. Kookie žvilgtelėjo į mane ir patarė:

- Užsivilk striukę, jagiya.

- Norėčiau jei galėčiau, - pasakiau ir sukryžiavau rankas.

- Tu neturi žieminės striukės? - nusistebėjo Jimin.

- Iš kur galėčiau turėt jei gyvenu Kalifornijoje?

Jungkook pakratė galvą su šypsena ir skubiai nusiėmęs striukę, padavė ją man.

- Ką tu darai? - susiraukiau.

newgirl || 새로운 소니요 || naujokėWhere stories live. Discover now