5 - BÖLÜM - Zeyno'nun İç Sesiyle imtihanı

29.6K 691 26
                                    

Eveeet! bir yeni bölüm ile daha karşınızdayım biraz gecikti farkındayım ama beni affedin ne olur ödevlerden ve sınavlardan başımı zor kaldırıyorum ve her boş vaktim de de hemen hikaye yazıyorum neyse lafı daha fazla uzatmayayım ama son söylemek istediğim bir kaç şey var bu hafta İzmir söyleşisinde beni arayıp Kerem ve Hande'nin canlı canlı sesini duymamı sağlayan birtanem Pelinnur'a çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varsın canparem ;))

 

 

 

Ve burada Nesli'ye de çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum - çok becerkli arkadaşımız ayağını kırdı da - umarım çabuk iyileşirsin birtanem seni çok seviyorum.

 

 

 

Bu bölümün ithafı Ayşenur'a harika yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim canım ;))

 

 

 

Keyifli okumalar..

 

5 – BÖLÜM - Zeyno’nun İç Sesiyle imtihanı

 

-Zeynep-

Yatakta bir o yana bir bu yana dönüyorum ama yok uyku haram bana ne yapsam ki diye düşünürken telefon çalıyor bir anda, ne oluyor be gecenin köründe(!) Arayan Melis’se ve bana bakıcılıkla ilgili tek bir kelime bile ederse onu öldürebilirim. Bunu öğrenmek için telefonu elime alıyorum ama arayan kişi Melis değil daha doğrusu kim arıyor hiçbir fikrim yok hiç tanımadığım bir numara. Ay gece gece kim aradı şimdi ya? Hii! Ya sapıksa? Ya kiralık katilse? Bir keresinde bir filmde böyle bir telefon sapığı kızı arıyordu ve bulunduğu konumdan evini bulup ona tecavüz ediyordu! Aman Allah’ım ben ne zamandır böyle filmler izliyorum! oof! Hep yağmurun suçu hep! ayy iyice gitti kızım kafan! Acıkınca kafan dominosa gideer.. Acıktım mı ki ben? hoofff! Telefonumun ısrarla çalması üzerine nihayet bu saçma sapan düşüncelerimden kurtuluyorum ve hızlıca açıyorum telefonu

Alo, Zeynep.” Diyor karşıdaki tanıdığım ama henüz kim olduğunu anlayamadığım ses

Hii! ne yani katil benim bir tanıdığım mı? Ay Zeyno ne diyorsun sen ya ama izlediğim başka bir filmde de kızın bir tanıdığı sapık çıkıyordu ve kızı öldürmek için geceleri rahatsız edip telefon sapıklığı yapıyordu falan yok yok bir daha öyle filmler izlemeyeyim ben en iyisi baksana kızım Zeyno aklına neler geliyor. Ben saçma düşüncelerime dalmışken karşıdaki ses tekrar konuşmaya başlıyor.

“Alo Zeynep orada mısın?”

“E-evet buradayım.” Diyorum ürkek bir ceylan misali

Ya Sen Olmasaydın? (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin