S I X T Y - S I X

3K 100 57
                                    

(ADVARSEL! Hver klar!)

Jeg kigger ind i Graysons tårefyldte øjne, og alt inden i mig falder sammen. Alle tårne og vægge smuldrer, og jeg føler at det kun er et skellet af mig som der står tilbage. Nogen folk griner, andre kommer med nogle "Ouch" og andre kigger bare nysgerrigt til, og venter nok på en optrapning. Jeg har sluppet mit greb om Ethans nakke, og vi kigger begge skamfuldt over på den store flok.

" Shiiit! " Er der en der råber, og flere har tændt deres lommelygter på deres telefoner, og det føles ærligt som at være et dådyr midt på en vej med billygter imod sig. Nogle folk optager også. Cameron og Jack står omkring Grayson, og Cameron lægger prøvende en hånd på Graysons skulder, men Grayson ryster ham af sig. Folk begynder at snakke højere og højere, nogle griner, andre råber og til sidst, der får Grayson nok.

" HOLD KÆFT! " Råber han højt, og man kan tydeligt høre vreden i hans stemme. Alle tiger med det samme stille og kigger overrasket på ham, og han træder frem mod Ethan og jeg.

" Virkeligt? Hvordan kunne du gøre det her Alex? Men min fucking bror? " Råber han. Det er først da ordene er blevet sagt højt, at det er gået op for mig, hvad jeg faktisk har gjort. Jeg har været så opsat på, at være sammen med Ethan, at jeg totalt har glemt hvad, jeg faktisk lavede. Jeg har være utro. Det vidste jeg egentligt godt, men ordet lyder alligevel så skræmmende i min mund.

" Jeg... Undskyld " Hvisker jeg stille.

" Jeg fatter dig ikke... Jeg... Jeg elskede dig " Hvisker han, og folk fra rundt omkring gisper, og jeg er en af dem. Mine egne øjne løber også i vand, og jeg tager en hånd op for min mund, for at dæmpe et hulk.

" Jeg... Det var ikke meningen at såre dig " Siger jeg til Grayson, og kigger ham i øjnene. Begge vores øjne er slørede af tåre. Cameron fra Graysons side træder frem forbi Grayson og stirrer ondt på Ethan og jeg.

" Hvad fanden har i gang i? Alex, man synker fandme lavt når man er som dig! Det er fandme ikke i orden... Men Ethan wtf??? " Siger han. Ethan tager sit badass ansigt på. Men det hjælper ham ikke, og han bløder op igen og ligger en arm om mig. Jeg kigger med store øjne op på ham, da han trækker mig ind til ham.

" Jeg ved det er fucked up... Jeg har ødelagt alt! Men... Jeg elsker den her fucking pige! Sådan, virkeligt meget! Og hun kunne jo ikke engang rigtigt lide dig Grayson- " Starter Ethan.

" Jo jeg fucking kunne! " Hvæser jeg. " Men ikke lige så meget som jeg kan lide dig... "

" Men jeg elsker hende også " Siger Grayson fortvivlet til sin bror. " Fortjener jeg ikke, at være lykkelig? Eller det du bare en så stor egoist at du ikke engang kan være glad på din brors vegne? " Siger Grayson. Alle er stille omkring os. Udover Marissa. Hun bryder pludseligt ud i grin, og alle folk stopper med hvad de laver, og kigger over på Marissa. Marissa griner og griner, og til sidst stopper hun, da hun opdager, at alle omkring hende kigger på hende.

" Hvad? " Spørger hun forvirret og griner af. Jeg krydser mine arme og stirrer koldt på hende.

" Du er fandme en bitch Marissa! Tror du ikke, at jeg ville være kommet til Grayson når det var et godt tidspunkt? At vi ikke ville have sagt noget? " Spørger jeg vredt. Jeg bobler pludseligt af vrede inden i mig. Alt var lige godt... Alt var lige nogen perfekt.

Marissa løfter bare sine øjenbryn af mig.

" Du siger, at jeg er en bitch? Det sjove er, at kun jeg kan hele historien " Siger hun. Folk kommer med nogle "Ohhh" og nogle gisper igen, og alle er stille og kigger på os. Ethan kigger forvirret ned på mig, men jeg stirrer stift på Marissa. Det gør hun ikke! Men noget i hendes blik fortæller mig, at alle mine hemmeligheder snart vil være ude på bordet. Gør klar til at dø om 3... 2... 1...

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now