T W O

6.3K 109 28
                                    

Endelig! Det er blevet tid til frokost, og Marissa og jeg er på vej til kantinen. Jeg skal stadigt vænne mig til skolen, men indtil videre er den lige så kedelig som alle de andre. Engelsk i morges var okay. Vi skulle ikke lave så meget, og jeg behøvede ikke stå oppe foran alle os præsentere mig, så det sætter jeg meget pris på. Efter det havde jeg historie, også sammen med Marissa. Det er så også de eneste timer vi har sammen, desværre. Jeg kan faktisk godt lide Marissa. Jeg havde mange venner på min gamle skole, men de var ikke sådan rigtigt mine venner. De vidste bare, at hvis de fuckede med mig ville de fortryde det, og derfor valgte de, at de hellere ville være med mig end imod mig.

Marissa og jeg træder ind i den travle kantine, og jeg lader blikket glide over. De mange runde borde rundt omkring i det store lokale er allerede dækkede med larmende teenagere. Men de fleste tiger stille da vi træder ind. Folk kigger på mig og begynder at hviske. Det er ikke første gang det er sket i dag.

" Ignorerer dem! De ved ikke bedre " Siger Marissa da vi går hen hvor køen til mad starter. Folk begynder at snakke normalt igen, men mange kigger stadigt på. Et bord fyldt med drenge lidt væk stirrer alle på mig som er jeg et råt stykke kød og de en flok løver. Det går heldigvis hurtigt, så det bliver hurtigt vores tur. Marissa tager en sandwich og en cola og jeg det samme. Vi betaler begge, og Marissa guider mig ned til et bord hvor der allerede sidder et par stykker.

" Alex, jeg vil gerne have at du møder mine venner " Siger Marissa da vi kommer hen til bordet, og alle ved bordet stopper med at snakke og kigger op på mig. Der sidder 2 piger og 2 drenge. Drengene smiler stort til mig, imens pigerne kigger mistænksomme på os. Alle rykker lidt så Marissa og jeg kan sætte os.

" Venner, mød Alexis! Hun er ny " Fortæller Marissa glad og smiler rundt til hendes venner.

" Alex! I kan bare kalde mig Alex " Retter jeg hende og Marissa nikker smilende.

" Hey! Jeg er Aiden " Siger en af drengene med nøddebrunt hår og grønne øjne og giver mig et nik med hovedet. Jeg gengælder det. Drengen ved siden af ham har sort hår og brune øjne giver mig også et lille nik med hovedet.

" Jeg er Nicklas " Siger han, og jeg nikker.

" Er du ikke hende som blev smidt ud fra sin gamle skole for at have stoffer på skolen? " Siger den ene pige direkte og kigger mig lige i øjnene. Marissa stønner irriteret.

" Det siger man ikke bare! Undskyld Veronica, hun er bare lidt direkte " Siger Marissa og Veronica vrisser irriteret.

" Lidt direkte? Ja undskyld mig, det var ikke mig som slæbte en komplet fremmed med hen til vores bord " Siger hun og hæver sine øjenbryn.

" Det er fint nok! Jo, jeg er hende 'pigen' " Siger jeg og hele bordet kigger overrasket på mig. Jeg har vænnet mig til blikkende.

" Un-Undskyld! Jeg er Veronica, godt at møde dig " Siger Veronica og vi giver hinanden hånden.

" Jeg hedder Sofia! " Præsentere den sidste pige sig med brunt kort hår. Hun smiler venligt til mig og giver mig et lille vink. Jeg er glad for at de bare lader det ligge.
Marissa skal lige til at sige noget, da der pludseligt bliver helt stille. Alle vender deres ansigt i retning mod indgangen, og jeg vender mig forvirret rundt. I indgangen til kantinen står en gruppe mennesker, som jeg genkender som dem jeg så på parkeringspladsen denne morgen. 2 drenge med sorte solbriller kigger rundt. De to drenge ligner hinanden en del. Den ene har armen om en blond pige med verdens længste ben. Bag dem står 3 drenge, en med halv lyst hår, en med sort og en med brunt.

De går igennem lokalet som ejede de der, og slår sig så ned ved det store bord i midten. Stilheden bliver brudt og folk begynder at snakke helt vildt igen.

" Omg... Er det bare mig, eller bliver de dolan brødre bare hottere og hottere " Siger Veronica og Marissa og Sofia fniser.

" Hvem er det? " Spørger jeg forvirret, og alle pigerne kigger på mig.

" Problemer! Det er hvad de er " Siger Marissa og de griner alle. Aiden og Nicklas rejser sig og de siger kort hej før de smutter over til nogle andre drenge som har en fodbold og de forlader alle kantine. Pigerne rotter sig sammen om mig, og de sætter mig så jeg kan se over på det store bord i midten.

" De er kendt som kongerne og dronningerne af skolen " Fortæller Sofia. De andre piger nikker.

" Du kan se drengene i midten med solbrillerne? Det er dolan brødrene! De er tvillinger, og har begge fantastiske gener! De er totalt sex guder, men det ved de selvfølgeligt godt! " Siger Veronica og sukker længselsfuldt.

" Ethan er ham med den blonde pige, Hannah! De er ikke sådan rigtigt sammen, og så alligevel! Det er meget forvirrede! Den anden er Grayson " Fortæller Sofia. Jeg nikker og studerer dem på afstand. Ethan kører en hånd igennem sit hår, og tager så sine solbriller af. Nogle mørke intense øjne kommer til syne, og de kigger rundt. Hannah svinger sine arme om ham, og han kigger ned på hende. Kort tid efter er de ved at sluge hinanden. Charmerende!

" De 3 sidste er deres bedste venner Cameron, Jack og Aaron! " Afslutter Veronica, og jeg nikker.

" Dem skal du holde dig fra, og jeg mener det Alex! De er intet godt... De er kun sammen med dig for at komme i bukserne på dig, og bagefter smider de dig væk som skrald " Siger Marissa alvorligt. Jeg trækker bare på skuldrene.

" Jeg har haft med værre personer at gøre " Siger jeg. Det er sandt. Personerne på min gamle skole var ikke gode, men heller er jeg. Jeg er ikke rigtigt bange for noget. Mine forældre forventer allerede, at jeg ryger i ungdomsfængsel på er tidspunkt såhh...

" Når... Ikke mere snak om det! Hvad har du i næste time? " Spørger Marissa mig, og jeg tjekker mit skema.

" Geografi " Svarer jeg. Hun nikker og rejser sig.

" Lad mig vise dig derhen " Siger hun, og jeg rejser mig. Vi siger farvel til pigerne og vi går mod udgangen af kantinen. Men på vejen kommer vi forbi de store bor, og de kigger alle på mig. Grayson tager sine solbriller ned på næsen og kigger mig elevator blikket, og de andre drengen siger noget og så griner de for sig selv. Jeg ignorerer deres blikke og skynder mig efter Marissa ud af kantinen.

_________________

Lige endnu et kapitel😂😏❤️✌️ Bare fordi!
Håber at i kan lide denne bog... Jeg lover at den bliver bedre, den skal bare lige i gang!😉❤️
Indtil vi ses igen, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang