F O U R T Y

3.4K 93 5
                                    

" Stop det pis Alex og kom herover! " Siger Ethan hårdt og bestemt. Jeg lader bare mine arme forblive krydsede, og Isa og Hayley stille sig op på side med mig.

" Han er sgu da ret hot " Siger Hayley og tygger ekstra meget på sit tyggegummi og smiler flirtende til ham. Følelsen af jalousi kommer krybende, men jeg låser den hurtigt ude. Den hører slet ikke til. Hvad skulle jeg være jaloux over?

" Drengene stiller sig også op rundt om Ethan, og vi er pludseligt to grupper imod hinanden. Jeg møder Graysons blik, og det er oprigtigt bekymret. Hvad er det der sker? Hvorfor går de alle pludseligt så meget op i, hvad fanden jeg går og laver?

" Hvorfor er i pludseligt så interesserede? Jeg kan sgu da gøre hvad jeg vil " Siger jeg irriteret og uforstående. Ethan har øjenkontakt med Barry, men kigger så hen på mig.

" Jeg har været der hvor du er, og jeg lover dig, det er ikke det vær " Siger Ethan. Jeg bryder ud i grin.

" Ethan sødeste, der har jeg også været! " Siger jeg og pigerne fniser. Ethan kigger uforstående på mig. Cameron læner sig ind imod ham og siger noget til ham. Ethans øjne bliver først store, og så bliver de sorte af vrede. Han træder frem imod mig og griber fat i siderne på mine arme og holder mig fast. Jeg begynder med det samme at prøve at ryste ham væk, men intet sker. Han er for stærk. Alle holder bare vejret og kigger på os. Ethans øjne borer sig ned i mine.

" Stop det Alex! Jeg ved ikke hvorfor du tror at det gør dig så sej, men drop det! " Siger han hårdt. Jeg kigger uforstående på ham og giver ham så et hårdt skub, så han giver slip.

" Det er sgu da ikke min skyld, at det hele er så fucking fucked! Det er dig og din brors fucking skyld at Marissa ikke vil tale med mig! " Råber jeg. Vreden blusser frem i mig, og jeg knytter mine næver. Jeg vender mig imod Barry og rækker hånden frem. Barry rækker mig den lille pose, og jeg vender mig imod Ethan.

" Vent, hvad har Marissa med noget at gøre? " Spørger Grayson forvirret, men i samme øjeblik kaster Ethan sig frem imod mig og takler mig. Vi ender på den hårde asfalt, og jeg mærker en hård smerte skyde op i min ryg.

" GIV MIG DET! " Råber Ethan og prøver at få fat i posen. Jeg undviger bare og jager så mit knæ op i hans skridt, og han falder sammen over på mig at smerte. Han er virkeligt lidt tung, og jeg prøver at skubbe ham af mig, men han er hurtigt tilbage og holder mig nede.

" SKRID MED DIG ETHAN!!! SKRID AF HELVED TIL " Skriger jeg. De andre rundt omkring os begynder pludseligt at være urolige.

" SHIT! Inspektøren kommer! " Råber Isa. Men Ethan og jeg har for travlt med at råbe af hinanden.

" DET ER IKKE MIN SKYLD, AT DU ER SÅDAN EN FUCKING DUM BITCH! " Råber Ethan tilbage. Hans ord giver mig en styrke i form af vrede, og jeg får vendt os rundt, så jeg er på toppen.

" DU SKULLE NØDIGT SNAKKE DIN FUCKING HJERNEDØDE FUCKBOY! " Skriger jeg igen og banker ham med mine nævers fulde kraft ned i hans bryst. Men de rammer blot hans veltrænede mavemuskler, og jeg tror ærligt, at det gør mere ondt på mig end på ham. Jeg tager min knytnæve op og skal lige til at tyre den i fjæset på ham, da en person løfter mig væk fra ham bagfra. Jeg begynder at skrige og sparke, men kort tid efter er der også en der har fat i Ethan. Jeg ser at det er en lærer som har fat i ham, og kan så regne ud, at det sikkert er en lærer eller inspektøren der har mig.

" Ethan Dolan og Alexis Morgan hvad i alverden sker der her? " Råber inspektøren vredt og strammer sit greb om min arm. Han kigger så rundt og ser den lille pose på jorden, og det går op for mig, at jeg har tabt den. Han samler den op og kigger kort på den. Så bliver hans øjne helt kolde.

" Ring til politiet! Så kontakter jeg deres forældre " Siger han. Jeg prøver at tage det ud af hans hænder, men han holder det langt væk fra mig, og vender så hovedet imod mig.

" Jeg er skuffet over dig Alexis! " Siger han med kolde øjne. Jeg kigger over på Ethan og ser at han allerede kigger på mig. Hans øjne er store og det samme er mine.

Jeg tager min frie arm op og giver ham fingeren, men desværre ser inspektøren det og slår min hånd ned.

" ALEXIS! "

____

Yo-Yo-Yo!
Skal bare lige huske at takke for alle læsningerne! I er sgu bare de bedste❤️ Så håber jeg også at i får en god onsdag!😊

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Donde viven las historias. Descúbrelo ahora