S I X

5K 97 0
                                    

Marissa og jeg sidder og tegne kruseduller i vores kladdehæfter, imens hvor lærer står og fortæller om engelsk grammatik. Hverken Marissa eller jeg føler for noget i dag.

Derfor aftalte vi at hun efter skole tog med mig hjem, så hun både kunne møde mine forældre, men også så vi måske kunne lære hinanden lidt bedre at kende, imens vi ligger på sofaen og æder. Det lyder ret så tiltalende til mig, og Marissa var totalt med på den.

Det bliver rart med en tøsehygge dag. Sådan en har jeg ikke haft i lang tid, og jeg kunne virkeligt godt trænge til en. De sidste 3 dage har været noget af et rod. Jeg havde enligt valgt, at jeg ville holde mig ude af drama på den nye skole efter alt der skete på min sidste, men ikke engang det kunne jeg holde. Det var ikke meningen at jeg skulle ligge mig ud med skolens bad boys, men nu hvor jeg er inde, er der vidst ikke så meget at gøre ved det. Jeg må bare prøve at undgå dem, især efter i går. Jeg håber bare at de holder sig på afstand og forstod mit budskab.

***

Marissa kigger på mig med et chokeret ansigtsudtryk. Jeg har lige fortalt hende historien om hvorfor jeg flyttede skole. Jeg følte at hun burde vide det, også selvom vi har kendt hinanden i kort. Jeg vil bare gerne have nogle rigtige venner for en gangs skyld, nogen som kender den rigtige mig, og stadigt er der for mig.

Jeg kigger bekymret på Marissa. Jeg forstår godt hvis hun løber skrigende ud af huset nu. Det ville jeg nok også gøre. Men Marissa løber ikke skrigende væk. Hun gør det jeg mindst havde forventet. Hun svinger sine arme om mig og trækker mig ind i et kram. Først sidder jeg helt overrasket og gør intet, men så lægger jeg og armende om hende og krammer hende tilbage.

" Jeg er så ked af det på dine veje! Det må virkeligt have været hårdt " Siger hun da hun trækker sig fra mig. Hun kigger på mig med medfølelse og tager min hånd i hendes og giver den et klem. Jeg smiler tilbage hende, og jeg kan slet ikke stoppe mig selv fra at smile. Marissa smiler tilbage og griner.

" Hvorfor smiler du så meget? Jeg tror aldrig jeg har set dig smile et så stort smil " Siger hun, og jeg ryster grinende på hovedet.

" Du har kendt mig i 3 dage " Siger jeg.

" Stadigt! " Griner hun, og vi griner begge.

" Jeg er bare rigtigt glad for at jeg har mødt dig " Tilstår jeg, og Marissa smiler varmt til mig. Alt virker bare naturligt med Marissa. Det føles som om, at vi altid har kendt hinanden.

" Jeg er også glad for, at jeg har mødt dig Alex " Siger hun. Jeg smiler og kommer så i tanke om i går.

" Marissa... Jeg har helt glemt at fortælle dig hvad der skete i går " Siger jeg og kan mærke mit hjerte banke. Jeg ved ikke hvorfor jeg føler mig nervøs? Jeg er måske lidt bange for at hun flipper på mig som hun gjorde i går morges. Marissa kigger på mig med sammenknebne øjne, men da hun ser mit ansigt kigger hun med store øjne på mig.

" FORTÆL! " Hviner hun og springer op fra sofaen og ned igen, og griber fat i en pude og krammer den hårdt. Jeg tager en dyb indånding og fortæller hvad der skete i går. Fra da jeg stak halen imellem benene, til at jeg skubbede til Ethan og skred.

Da jeg har fortalt er der et øjebliks stilhed. Men så bryder Marissa ud i grin, og jeg kigger overrasket på hende. Hendes grin er mega sødt, og hun bliver helt rød i hovedet så meget hun griner.

" Tuttelu De damer! " Stammer hun grinende og flækker af grin igen. Jeg kan heller ikke selv lade være med at fnise lidt.

" AAHAHAHAHAHAHAHAHA " Griner Marissa og lige i det hører vi hoveddøren gå op. Kort tid efter står min mor i døren til stuen og kigger hen på Marissa og jeg. Marissa stopper med det samme med at grine, men jeg kan se på hende, hvor meget hun prøver at holde det inde. Hendes kinder er helt røde og hun har tårer i øjnene.

Min mor smiler stort til os.

" Halløj med jer " Siger hun glad og kommer længere ind i stuen. Marissa og jeg stiller os begge op, og Marissa trækker vejret dybt før hun sender min mor et stort smil.

" Mrs. Morgan, godt at møde dig " Siger hun og rækker min mor sin hånd. Min mor smiler stort og tager den.

" Godt at møde dig også! Du må være Alexis ven? " Spørger hun mor og kigger glad på mig. Marissa nikker.

" Ja, jeg hedder Marissa " Svarer hun, og min mors smil bliver kun større.

" Hvor er jeg glad for at Alexis har fået en velopdragen ven " Siger hun glad, og jeg sender hende et irriteret blik.

" Moar! " Siger jeg irriteret, men hun vifter bare med hånden af mig.

" Sæt i jer bare til rette igen, så laver jeg nogle snacks! " Siger hun glad og skynder sig at vimse ud i køkkenet. Jeg sætter mig tungt ned i sofaen.

" Ikke engang sig det " Sukker jeg. Marissa griner af mig og dasker til min arm.

" Hun er da mega venlig " Siger hun og jeg sukker igen, denne gang dybere. Marissa dasker til mig igen og vi griner begge. Jeg kigger over på hende med et alvorligt blik.

" Men ikke noget med at blive best friends med min mor, okay? " Siger jeg alvorligt og jeg rækker min lillefinger frem imod hende.

" På lillefinger ære! " Svarer Marissa og vikler hendes lillefinger ind i min. Vi ryster vores hænder og griner så igen.

" Ved du hvad Alex, du er sgu dejlig " Siger Marissa, og jeg kan ikke andet end at smile.

" For resten, der er den her fest i weekenden, og jeg ville høre om du måske ville tage med sammen med mig? " Spørger Marissa. Jeg behøver ikke tænke særligt meget over det. Jeg har ikke drukket i flere måneder eller festet. Jeg kunne godt bruge at slå mig lidt løs, og det er en god mulighed for at kunne lufte nogle af mine kjoler.

" Jeg er på! "


________

Så blev det fredag!!! Det var sørme også på tide❤️❤️ Første uge af skolen er gåde, og hold nu lige om altså! Har allerede brugt 3 timer på lektier i denne uge... SAY Whaaat?
Men i skulle ikke snydes for et kapitel!😝❤️😄 Jeg nyder at skrive denne bog.
Undskyld for det måske lidt kedelige kapitel, men der kan jo ikke ske noget hele tiden🎈
Jeg ønsker jer alle en god weekend❤️🔥❤️💙 Håber den bliver AWESOME! Får nok ikke opdateret da jeg har lidt travlt, men skriv nu endeligt hvis der er noget jeg kan gøre bedre☺️❤️

Indtil vi ses igen, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now