T H I R T Y - T H R E E

3.9K 91 21
                                    

(Tøj i toppen!❤️)
Det bliver eftermiddag, og jeg finder mit tøj frem. Jeg har ikke rigtigt lavet noget i løbet af dagen, udover at se Netflix og sove. Da jeg kom tilbage fra min løbetur, var jeg helt vildt træt, og lagde mig tilbage op og sov. Min mor vækkede mig så lider over tolv, og undrede sig over, hvorfor at jeg pludseligt sov så længe. Jeg sagde bare, at jeg havde ekstra mange lektier for i går.

Tøjet jeg har valgt ud, kan man vel godt kalde 'sexet'. Det er en nedringet sort kjole med nogle støvler til. Jeg følte ikke for, at have de samme sko på som i sidste weekend, og jeg ejer ikke en million. Nogle piger klager over at de ikke har nok sko, men quess what, jeg har kun 5 par! Støvler, hæle, løbe, van og så et par gummistøvler min mor har købt til mig... For de skulle jo være virkeligt smarte! Spoiler, jeg har aldrig haft dem på.

Jeg sætter mig ned foran mit spejl ved mit skrivebord, og begynder at lægge lidt makeup. Det går rigtigt godt, og jeg behøver ikke at lægge noget om, og jeg smiler tilfreds til mig selv i spejlet. Jeg vil ikke være sådan over pyntet, så jeg lader mit hår være løst, men sætter noget i den ene side op med et spænde. Jeg drejer rundt foran mit spejl, og prøver at lave nogle model stillinger. Det ødelagde lige alt. Jeg griner for mig selv og går så over til min telefon, som lægger på mit skrivebord.

Held og lykke i aften! Ring hvis du har brug for mig, og jeg kan være der på 0,5<3 – Marissa

Jeg smiler imens, at jeg læser beskeden. Marissa er den bedste.

Tak M, men jeg tror at det går – Alex

Jeg lægger min telefon væk, da jeg hører et dyt nede fra vejen. Jeg løber hen til mit vindue, og kan se Ethans sorte range rover være parkeret ude foran mit hus. Jeg kigger mig en sidste gang i spejlet, snupper så min taske, hvori at jeg lægger min telefon, og skynder mig så ned af trapperne. Min mor skal lige til at åbne døren da det banker på, men jeg stopper hende.

" Mor! Vær sød! " Siger jeg bestemt. Min mor nikker og åbner så døren. Bag døren står Ethan i sorte ripped jeans og en hvid T-shirt med en læderjakke over. Hans hår er for en gangs skyld sat nogenlunde, og han kører en hånd igennem det, før at han smiler charmerende til min mor. Minderne fra mit mareridt kører rundt i mit hoved, men jeg prøver at huske på, at det bare var en drøm, og at dette er virkeligheden.

" Goddag Mrs. Morgan! Hyggeligt at møde dig " Siger Ethan og rækker hans hånd frem imod min mor. Min mor smiler forfjamsket og tager imod hans hånd. Min far dukker op bag os i gangen, og kigger på Ethan.

" Jamen goddag med dig! Og du er? " Siger min mor smilende og giver slip på Ethan, som tager imod min fars hånd, og de giver hinandens hænder et ordentligt tryk.

" Jeg er Ethan Dolan! " Præsentere han sig, og kigger så over på mig. Hans øjne møder mine, og han giver mig elevator blikket og smiler. Hans øjne bliver en tak mørkere. Han kigger så hurtigt op igen på min forældre.

" Jeg håber at det er okay, at jeg låner jeres datter " Siger Ethan. Jeg træder ud ved siden af ham.

" Det gør du bare Ethan " Siger min mor med verdens største smil på læberne. Det må betyde, at hun syntes om ham. Men hvem syntes ikke om ham? Han kunne charme en død fisk hvis det skulle være, også selvom den er død og det er en fisk.

" Pas på hende! Så længe du gør det, gør jeg ikke noget! Og hun skal være tilbage senest klokken 10:00 i morgen " Siger min far overbeskyttende og træder fuldt ud i karakter. Jeg smiler bare for mig selv, og kigger på Ethan som stirrer med store øjne tilbage på min far. En anelse frygt kan skimtes.

" Javel Hr.! Det lover jeg " Siger Ethan og skal nærmest til at lave honnør, men jeg stopper ham.

" Vi går nu! Ses " Siger jeg til mine forældre, og begynder at gå ned imod hans bil. Jeg kan høre at hoveddøren bliver lukket, og Ethan kommer op på siden af mig.

" Dahm Morgan! Din røv er fandme god i den kjole " Siger Ethan og smækker mig i røven. Jeg hopper forskrækket op og kigger så surt på ham.

" Ethan, stop! Mine forældre står sikkert inde i stuevinduet og stirre på os " Siger jeg, og Ethan kigger skræmt tilbage.

" Shit! Jeg vil ikke gøre din far- "

Jeg bryder ud i grin, og derved afbryder jeg Ethan. Han stopper nede ved bilen og sender mig et irriteret blik og ryster på hovedet.

" Der fik du mig Morgan " Siger han. Jeg nikker.

" Det gjorde jeg nemlig " Siger jeg og hopper ind på passagersædet. Man skulle tro at det var første gang, at jeg sad på dette sæde, men det er det ikke. Jeg har siddet her en gang før, men det var med Grayson bag rettet. Ethan hopper ind på førersædet, og jeg føler en form for deja-vu. Mit mareridt strømmer igen igennem mit hoved, og jeg ryster irriteret på hovedet. Ethan kigger forvirret over på mig.

" Er du okay? " Spørger han. Jeg kigger op og møder hans øjne, og det eneste jeg kan se er hans læber mod mine. Jeg kigger ned på hans læber, og Ethan fanger mig i at gøre det. Et skævt smil finder sin vej på hans lyserøde bløde læber, og han starter bilen.

" Nårh nåh, der er vidst en der er lidt lysten " Siger han og begynder at køre bilen. Jeg ruller bare med øjnende.

" Som om " Svarer jeg.

" Hvor skal vi hen? " Spørger jeg. Ethan kigger kort over på mig og så tilbage på vejen.

" Vi skal mødes med drengene ved en natklub hvor at Camerons fætter ejer steder " Fortæller Ethan. Jeg nikker for mig selv.

" Men Gray er ikke helt tilfreds med at du skal med " Fortsætter han, og jeg kigger over på ham.

" Den idiot skal ikke snakke grimt til min veninde " Siger jeg og krydser mine arme. Ethan sukker.

" Måske er han en idiot til tider, men han er stadigt min bror! Så lad være med at kalde ham en idiot, kun jeg må kalde ham det " Siger Ethan. Jeg nikker bare.

" Så siger vi det " Siger jeg. Ethan smiler over til mig.

" Men jeg må sige, at jeg blev overrasket over at du ture slå ham! Ingen pige har før gjort det " Siger han. Jeg kigger bare på ham som var det ingenting.

" Jeg er ikke som andre piger " Siger jeg og trækker på skuldrene. Ethan nikker og kigger frem for sig.

" Det er jeg så småt ved at indse "

_______

Så kom kapitlet allerede!!!❤️ Drengenes video fra i går var virkeligt grineren! Vil du se to teenagere føde på toppen af et bjerg/Gran Canyon? Så skal du Google Dolan Twins på youtube!😂❤️😉😉😉
Håber i alle får en god dag!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now