T H I R T Y - S I X

3.5K 93 19
                                    

Hendes hår er brunt og langt, og hun er virkeligt smuk. Jeg kigger akavet lidt rundt, før at Ethan dukker op bag mig.

" Åh, jeg ser at du har fundet min søster " Siger han, og jeg vender mig forvirret imod ham og kigger så tilbage på pigen. Jeg rækker venligt min hånd frem, og hun tager den og smiler et lille smil til mig.

" Jeg er Cameron, idiotens søster " Siger hun, og Ethan sukker irriteret, men jeg smiler bare bredere til hende.

" Jeg er Alex, jeg er her bare og idioten vil ikke fortælle mig ting " Svarer jeg, og Cameron griner. Vi slipper hinandens hænder, men hun smiler stadigt til mig.

" Øh... Hvad skete der lige der? Mig? Idiot? " Siger Ethan fornærmet. Cameron og jeg bryder begge ud i grin.

" Bevis på at du er en idiot " Siger jeg, og Cameron giver mig High Five. Wow, jeg kan godt lide hende her. Hvordan kan du være i familie med de to kålhoveder, og så selv være så cool? Mit nye forbillede.

" Godt at møde dig Alex " Siger Cameron og undskylder så sig selv og forsvinder så ned af en gang og ind på et værelse. Jeg fortsætter med at gå, men to hænder lægger sig på mine hofter bagfra. Jeg stivner og vender mig hurtigt op, og jeg støder næsten sammen med Ethan.

" Ethan! Jeg ved ikke hvad der skete i går, og jeg var fuld, det skal helt sikkert understreges! Jeg ved ikke hvad der skal ske nu, men i dette øjeblik, har jeg nogle bekymrede forældre som du lovede at bringe deres datter hjem inden klokken 10:00, så de hader dig, men det gør ikke mig noget, for jeg behøver ikke at have noget med dig at gøre fra nu af " Siger jeg. Ethan krydser sine arme.

" Behøver ikke at have noget med mig at gøre? " Spørger han undrende. Jeg nikker og smiler ondt.

" Du ved, jeg væddede måske, måske ikke med mine veninder om, hvor hurtigt jeg kunne få jer med i seng... Og se nu bare her " Siger jeg og smiler selvsikkert. Løgner! Jeg har ikke væddet noget med nogen, men det er den eneste måde hvorpå, at jeg ikke bliver knust. Hvis han kan være en iskold fuckboy, er jeg bare en iskold fuckgirl.

Ethan løfter et øjenbryn og griner hånligt.

" Så du tror, at du er den eneste der har en finger med i spillet her? Jeg har vædet om det samme med mine venner! Og se nu bare her " Det sidste vrænger han og prøver at efterligne min stemme. Det føles som at få en mavepuster, men jeg samler hurtigt mig selv igen. Hvordan kunne jeg forvente mere af ham? Han er en fuckboy, intet mere.

Jeg trækker på skuldrene af ham.

" Det ser vidst ud som om, at det så står 2-1 til mig " Siger jeg, og med den bemærkning vender jeg mig om, finder vej ned af en trappe, finder hoveddøren udenfor og ringer efter en taxi. Jeg håber bare at mine forældre ikke dræber mig... Men det gør de højst sandsynligt nok.

Ethans synsvinkel

Jeg kigger efter hendes svingende hofter, og hører kort tid efter hoveddøren smække. Kæft en pige. Det må jeg give hende. Og hold nu op hvor var hun vild i går. Jeg indrømmer, at jeg også drak, men slet ikke så meget som hende. Den måde hun var helt fri i går, damn. Og så da vi kom herhjem... Jeg tror ikke jeg har været med en som hende. De andre kan jeg også få til at skrige mit navn, men det var ikke ligesom hende. Hun tænder noget i mig.

Jeg vender mig rundt og går tilbage ind på mit værelse. Jeg går hen og skubber til Grayson, som forvirret åbner sine øjne. Jeg har allerede taget hovedpine piller, og jeg rækker ham et glas vand og et par, som jeg havde lagt klar på natbordet. Han tager dem med det samme, og kigger bagefter forvirret rundt.

" Hvor er Alex? " Spørger han forvirret og sætter sig rigtigt op.

" Hun er gået " Siger jeg og trækker på skuldrende. Grayson rejser sig op og finder en T-shirt og sine jeans og tager dem på, og kører så en hånd igennem hans hår. Han stopper så og kigger forvirret på mig.

" Sagde hun noget, inden at hun gik? " Spørger han. Hans øjne er nysgerrige og undrende, og det ligner ham ikke at tænke så meget.

" Hun mødte Cameron, de to har allerede skabt et bånd, og så fortalte hun, at hun har væddet med hendes venner om, hvor hurtigt hun kunne få os begge med i seng " Siger jeg. Grayson kigger måbende på mig.

" Af hvad? " Siger han forvirret. Jeg nikker.

" Hun er klogere end de andre... Der er mere kampgejst i hende " Siger jeg. Grayson nikker.

" Det siger du ikke!... Hun er sgu noget særligt... Og kæft hvor var hun god i aftes " Siger Grayson og smiler.

" Men lad os lige få det på den rene bro, hun er min " Siger jeg. Grayson stopper forvirret sine bevægelser og kigger på mig.

" Hvorfor er hun det? " Spørger han. Jeg kigger ham hårdt i øjnende, men han stirrer stædigt tilbage.

" Hun er da lige så meget min " Siger han. Jeg træder tættere på ham.

" Jeg gider ikke diskutere dette med dig, jeg. Så. Hende. Først! " Hvæser jeg. Grayson trækker bare grinenden på skuldrene.

" Calm down bro, der er vidst en som er lidt følsom " Siger han og griner af mig. Jeg sukker og skubber ham irriteret ud fra mit værelse.

" Fuck af Grayson " Råber jeg og smækker døren, og kaster mig så tilbage ned på min seng. Men måske har Grayson ret. Bare tanken om, at nogen lagde en hånd på hende, får mit indre til at boble. Hvad fanden er den her følelse for en?

_____

Nyt kapitel!!😄❤️✌️ Jeg har trænet, spist dejlig frokost med min mormor, skrevet et kapitel til mine dejlige læsere, og nu skal jeg totalt meget spille sims!😂❤️💜 Sims er bare the shit!😉😏🔥
Når men håber at i alle har det godt og har den dejlig weekend indtil nu😊

Og så håber jeg at i kunne lide kapitlet😍❤️ Nu begynder der at ske noget imellem dem😏 Og hvad kommer der til at ske, nu hvor at de står 2-1? ❤️

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Kde žijí příběhy. Začni objevovat