S I X T Y - F I V E

3.1K 93 26
                                    

Jeg træder ind over dørtrinnet, og lugten af alkohol og et bankende beat bliver kastet lige i mod mig. Jeg er glad for, at jeg ikke tog en jakke med, for hold nu op hvor er her varmt. Jeg træder ind i en kæmpe stue og selvom, at den er gigantisk, så er den næsten pakket med mennesker. Jeg finder mig vej ud til køkkenet og snupper en øl, og smutter så ind i stuen igen. Beatet er højt og her lugter også ret kraftigt af røg. Jeg finder mig et spot ude i den ene side af stuen, hvor at jeg står og observerer de forskellige mennesker. Jeg drikker af min øl imens.

En hel dag er gået. En hel dag, og alligevel kan jeg ikke få Marissas ord ud af hovedet. Jeg forstår hende ikke, og jeg er ærligt ret så vred. Hvad er hendes problem? For første gang i mit lorte liv, så er jeg faktisk rigtigt glad... Nærmere lykkelig! Og det kommer hun så fint og ødelægger. Og jeg fatter slet ikke, at vi har været venner. Hun virkede bare så sød, men der er sket noget med hende, og hun er en større bitch en Hannah. Og på den anden side føler jeg, at jeg mangler et eller andet. Jeg burde seriøst få mig nogle nye venner. Det er slet ikke gået op for mig før nu, men de eneste jeg er sammen med var drengene, nu kun Ethan! Det var nok derfor, at jeg kørte ud og var sammen med Samantha. Jeg har ikke andre i mit liv. Men det er svært. Folk fra skolen kender mig som ballade og drama. Hvilket jo egentligt var hvad jeg ønskede, dengang at jeg startede. Det er sjovt at se, hvor meget det hele har ændret sig. Dengang ville jeg være badass. En rigtigt girl boss. Nu, vil jeg ærligt bare gerne kunne være sammen med min kæreste i ro og orden. Og jeg ved ikke engang, om vi faktisk rigtigt er kærester. Ethan er lidt forvirrende, men det virker ikke som om, at jeg er den eneste som har fået følelser.

Jeg bæller det sidste af min øl og stiller den så fra mig i vindueskarmen. Jeg kigger udover dansegulvet og overvejer, om jeg skal gå derud og danse. Men jeg er ærlig ikke i humør. Jeg krydser mine arme over mit bryst og kigger ned over mit outfit. Jeg har sorte high waisted denim shorts på og en hvid crop top på, hvor at der ved mine bryster er roser. Pludseligt så in med de roser, men det er fint nok. På mine fødder har jeg nogle støvler med hæl, og i det hele taget er mit outfit ret chill.

" Nederen fest, huh? " Lyder en stemme pludseligt til højre for mig, og jeg kigger hurtigt til højre. En pige med sort kort hår og nogle utrolige grønne øjne smiler til mig og løfter hendes øl op, som for at sige goddag. Jeg giver hende et anerkendende nik med hovedet, og hun gengælder.

" Totalt " Svarer jeg, og pigen griner.

" Kommer fra den hårdeste pige på Jersey High School " Siger hun. Jeg kigger overrasket på hende og trækker så på skuldrene.

" Når en fest er nederen, så er den nederen " Svarer jeg. Pigen nikker enig, og rækker så hendes hånd frem mod mig.

" Elisabeth River " Siger hun. Jeg tager smilende imod hendes hånd og ryster den.

" Alex Morgan " Svarer jeg, og hun begynder at grine af mig.

" Det ved jeg skam godt " Svarer hun. Jeg kigger forvirret på hende. Hun ser mit forvirrede blik og begynder at grine.

" Sig ikke, at du ikke godt ved, at du er en af Jerseys mest populære piger " Siger hun. Jeg kigger overrasket på hende.

" Tak for informationen " Siger jeg, og vi griner begge.

" Jeg har hørt meget om dig... Men dit helt store gennembrud, var da du slog op med Grayson Dolan! Han er jo en ren sex gud! " Siger hun og smiler imponeret til mig.

" Well... hvad svarer man til det? " Spørger jeg, og hun bryder ud i grin.

" Ved det ikke... " Siger hun. Elisabeth og jeg snakker sammen i ret lang tid, og hun er en virkeligt sjov person. Hun er måske lidt fuld og lidt høj på stoffer, men det er nu meget hyggeligt. På et tidspunkt får jeg dog en besked.

Jeg har ikke set dig hele aftenen! Mød mig udenfor – Ethan

Jeg siger farvel til Elisabeth, og jeg finder så min vej ud. Da jeg kommer ud, er jeg helt lettet over at få frisk luft. Jeg kigger lidt rundt på de forskellige mennesker herude, men jeg kan ikke rigtigt se Ethan. Jeg skal lige til at gå ind igen, da min telefon plinger.

Omme i baghaven – Ethan

Jeg smiler for mig selv og går om i baghaven. Ude på græsplænen står min virkeligt lækre sex gud med sine hænder i sine lommer, og smiler et skævt smil da han ser mig.

" Så fandt du mig " Siger han smilende, og jeg går grinende over til ham. Jeg svinger mine arme om hans nakke, og jeg kigger ham ind i hans smukke lysende øjne.

" Så fandt jeg dig " Siger jeg. Jeg bider mig stille i læben, og kort tid efter et vores læber på hinandens. Ethans ånde er varm. Jeg smiler i kysset, og kan slet ikke fatte, at han faktisk er min.

" Hvad sagde jeg!!! " Lyder en skinger stemme pludseligt lidt væk fra, og Ethan og jeg hopper forskrækkerede fra hinanden og vender os rundt. Den første person jeg spotter er Marissa. Hun har et selvfedt smil på læben. Ved siden af hende står Grayson, og hans øjne er begyndt at løbe i vand. Og bag dem står resten af festens indhold. Fuck!


___


Bare rolig! Jeg ved godt, at det er mandag og det er noget lort, men HEEEY! Det er tirsdag i morgen, og well... THE CLUB GOING UP ON TUESDAY! Gør jeg det lidt for meget? Det gør jeg nok! Glem at jeg eksistere! Jeg er bare en fangirl som intet liv har... Ouch!

Okay, hvis i ikke er skræmt væk endnu, så er i fandme seje!xD<3

Indtil vi ses næste gang, PEACE!

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Where stories live. Discover now