F O U R T Y - F I V E

3.4K 103 27
                                    

Tiden på dagen kom, og jeg parkerer min Jeep i Dolan familiens indkørsel. Jeg stiger ud af bilen og får totalt deja-vu. Jeg husker tydeligt mine tidligere besøg her. Jeg går stille op imod hoveddøren og suger omgivelserne til mig. Her er helt stille i forhold til mine tidligere besøg. Jeg husker sagtens bassen som dunkede i mit bryst og alle de mange mennesker som enten prøvede at sluge hinanden eller kaste deres indvolde op. Charmerende!

Jeg går op til den fine veranda og banker på døren. Jeg står lidt og tripper og tjekker klokken, da døren bliver åbnet og Camerons kønne ansigt kommer til syne. Jeg smiler til hende og hun smiler overrasket tilbage og træder til siden, så jeg kan træde ind. Hun lukker døren efter mig og smiler til mig med krydsede arme.

" Nårh! Så er man tilbage ude efter mine brødre? " Griner hun. Jeg griner også og tager min frakke af. Hun tager imod den og hænger den på en knage, og jeg træder også ud af mine ballerinaer.

" Jeg forstår dig ikke, de er jo begge idioter " Siger hun, og jeg griner af hende.

" Nahhh " Griner jeg og lige i det kommer Grayson ud i gangen. Hans hår sidder stirrende og vådt på hans hoved, og han har sorte jeans og en hvid T-shirt på. At dømme efter hans fart og våde hår, vil jeg gætte på, at han lige har været i bad.

" Hey " Siger han, da han ser mig og sender mig et bredt smil. Jeg smiler genert tilbage til ham.

" Jeg havde ellers forventet at du var kommet for Ethan men okay " Siger Cameron med løftede øjenbryn, og skynder sig så ud af rummet. Jeg smiler til Grayson, og han smiler tilbage.

" Såh... Skal vi gå op på mit værelse? " Spørger Grayson usikkert, og jeg nikker, og han fører an til hans værelse. Jeg kan godt genkende noget af huset, og i stedet for at dreje ind på det værelse, som jeg fandt mig selv vågne op i sidste gang, drejer vi til højre ind i et andet værelse. Grayson lukker døren efter mig, og jeg kigger rundt. Værelset minder mig om det andet, som jeg gætter på er Ethans. Dette værelse har bare ikke gardiner og her er meget mere lys. Hans seng er også redt og her ligger ikke tøj rundt omkring. Det havde jeg ellers troet der ville. Jeg kigger over på Grayson som står lænet op af døren med korslagte arme og kigger på mig. Man skulle næste tro, at han havde ryddet op for min skyld?

" Flot værelse " Siger jeg. Jeg tager plads på enden af hans seng og kigger rundt.

" Du er her ikke for at snakke om mit værelse " Siger han. Han kommer hen til mig og stiller sig foran mig. Han kommer så tæt på at jeg automatisk læner mig lidt tilbage, men han hæver sig ned over mig og pludseligt ligger jeg på min ryg med Grayson over mig. Hans krop hviler på hans albuer, og han stirrer intenst ned i mine.

" Grayson hvad sker der- " Spørger jeg forvirret, men han holder en finger op foran mine læber for at tysse på mig.

" Alex, jeg tror, at jeg kan lide dig! " Og med de ord kysser han mig. Ikke aggressivt ligesom Ethans kys, men sødt og blidt, og virkeligt lidenskabeligt. Jeg er først helt stille, men kysser så med. Den måde han kysser mig på, den måde er jeg aldrig blevet kysset før. Jeg kravler længere op i sengen så vi begge kan have vores ben indenfor, og han kysser mig mere og mere lidenskabeligt. Mine hænder kører op i hans hår, og vores tunger smelter sammen. Jeg glemmer helt hvad vi laver, før at døren til værelset bliver åbnet.

" Bro ved du hvor at- " Ethans stemme stopper og Grayson og jeg kigger begge overraskede over imod døren. Ethan står med en controller i hånden og kigger med store øjne på os. Der er helt stille, det eneste man kan høre er Graysons og jegs hurtigere vejtrækninger.

Ethans store øjne lander på mine, og de skifter fra forvirret til vred. Hans øjne bliver mørke som de for det meste gør, enten af raseri eller lyst, og hans hænder bliver knyttet.

" Never mind! Du er vidst optaget " Siger han. Han kigger en sidste gang på os og stormer så ud af værelset og smækker døren efter sig. Han efterlader Grayson og jeg med ekkoede fra dørens smæk i hovedet. Jeg skubber blidt Grayson væk fra mig og sætter mig op. Grayson kigger forvirret på mig.

" Tænk ikke på ham Alex! Han er bare jaloux " Siger Grayson og smiler et lille smil. Hans hård kommer i kontakt med min kind, og han aer den blidt med hans tommelfinger. Jeg kigger ind i hans øjne og kan ikke lade være med at smile et lille smil. Det var ikke meningen at Ethan skulle opdage os på den måde, men det sparede mig for at lægge en eller anden underlig plan. Nu kan han endeligt begynde at smage sin egen medicin.

" Grayson, jeg tror også, at jeg godt kan lide dig " Siger jeg. Graysons smil bliver stort, og han trækker mig til endnu et kys, men jeg trækker ham ind i et kram. Han er først overrasket med krammer så tilbage. Jeg er bange for, at hvis han faktisk kyssede mine læber, ville han kunne smage den løgn jeg lige havde stukket ham.


_________


Dagens kapitel! Denne her ting er stadigt syg:( Men det går bedre, sådan da! 

Jeg håber at i kunne lide kapitlet, og hvis i kunne, glem ikke at stemme, kommentere og dele med jeres venner<3 Det vil jeg sætte meget pris på. 

Og glædelig tirsdag! Tirsdag er jo bare en dejlig dag. 

Indtil vi ses næste gang, PEACE! 

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon