F I V E

4.6K 104 16
                                    

Jeg løber ikke bare, jeg spurter. Jeg spurter ned af gaden så hurtigt jeg kan. Da jeg kommer ned for enden af gaden kigger jeg mig over skulderen og kan til min store frygt se drengene komme løbende efter mig. Jeg skynder mig at dreje til højre og spurter ned af den vej. Jeg laver så endnu et sving til højre, og på den gade finder jeg en lille gyde jeg løber ind i. Jeg går ned i den og sætter mig ned bag ved en container og masser mig op af muren bag mig.

Jeg river irriteret ud i mit hår og kigger frustreret frem for mig. Jeg er hård! Jeg er ikke nogens. Jeg kan gøre hvad jeg vil. Og alligevel slog min inde kylling ind, og jeg væk. Som en lille pige.

Jeg sukker irriteret, da jeg pludseligt hører løbende fodtrin komme tættere på.

" Hvor blev hun af? " Lyder en stemme. Jeg presser mig endnu længere ind mod muren. Lyset fra solen slutter lige foran mine fødder, og jeg prøver at trække dem ind under mig.

" Jeg ved det ikke " Lyder endnu en stemme, denne gang er stemmen kun 2 meter væk. Jeg kan mærke mit hjerte banke, og det runger helt i mit bryst. Der er helt stemme, og jeg kan høre en masse fodtrin.

" Jeg forstår det ikke " Siger en stemme, som jeg hurtigt genkender som Cameron.

" Har i tjekket overalt? " Lyder en dyb stemme, som jeg ikke har hørt før. Den er dybere end de andre, og den er også mere sexet. Sådan en stemme der kan få gåsehud frem på dine arme.

" Vent! " Siger Cameron, og jeg holder vejret. Fodtrin kommer stille tættere og tættere på der hvor jeg er, og 2 sekunder efter kigger jeg op i Camerons mørke øjne. Han kigger nysgerrigt ned på mig.

" Drenge, jeg har fundet hende " Siger han og laver et vink med hånden til dem, for at signalere at de skal komme over til ham. Jeg rejser mig med det samme op og børster snavs af mine bukser. Jeg kigger så op på dem og ligger mine arme over kors. Aaron og Jack griner, og kort tid efter griner de alle fem af mig.

" Hvad? Hvad er det der er så sjovt? " Spørger jeg irriteret. Ethan stopper med det sammen med at grine, og smiler et skævt smil til mig.

" Du er vidst slet ikke så slem som folk siger, prinsesse " Siger han og hans stemme får hårende på mine arme til at rejse sig. Jeg sender ham et forvirret blik, og han træder et skridt tættere på mig, så han kun er 2 skridt fra mig. Det er første gang at jeg sådan rigtigt ser ham tæt på. Han er smuk... Hans øjne er mystiske og dybe, sådan nogen man kunne forsvinde ind i, hans kæbe er et stykke kunst, hans næse, læber... Alt var bare flot! Jeg forstår nu hvorfor piger kaldte ham og hans bror for sex guder.

" Blev nogen pludseligt helt tavs? Så var man måske ikke så rap i kæften alligevel " Griner Grayson fra sidelinjen. Jeg kigger over på ham, og han er lige så flot som hans bror.

Jeg bliver revet ud af min trance af hans grin, og jeg sender dem begge et surt blik.

" Jeg har fået af vide at man kun skal sige noget, hvis man har noget pænt at sige " Giver jeg igen og drengene bag dem kommer med nogle "Ohhh" og et " Damn! ". Jeg sætter mine ene hånd på min hofte og kan allerede mærke min selvtillid vende tilbage. Ethan løfter overvejende sit øjenbryn og står lidt og kigger bare på mig. Vores øjne stirrer ind i hinandens.

" Må jeg spørge om hvorfor i jagtede mig? " Spørger jeg.

" Må jeg spørge om hvorfor du løb? " Giver Ethan igen. Jeg stønner irriteret.

" Jeg havde glemt noget " Siger jeg som var det det mest logiske. Ethan nikker, men jeg kan godt se på ham at han ikke køber den.

" Lad os komme til sagen prinsesse, man- " Starter han.

" Jeg er ikke nogen prinsesse " Vrisser jeg. Drengene griner, udover Ethan. Han træder endnu et skridt tættere på mig, og han står nu næsten helt op af ham. Det er 10 centimeter imellem hans bryst og mit, og han kigger intenst ned i mine øjne. Jeg kan dufte hans aftershave. Han dufter godt.

" Hør her, du skal lige forstå nogle ting her! Du er ny! Godt for dig, men på denne skole fucker man ikke bare med folk og især ikke os! Du skal ikke komme her og tro at du er noget, for det er du ikke! " Han siger ordene langsomt og tydeligt, og jeg kan ikke sige, at det ikke gør ondt. Men jeg holder det inde og sender ham ligeglade øjne og et ligeglad smil.

" Og som om at jeg skulle lytte til dig, en selvfed fyr med et stort ego! " Siger jeg og skubber ham så hårdt i brystet. Han kigger overrasket på mig og jeg skubber mig igennem mængden af drenge og ud på gaden. Jeg vender mig om ude på gaden og kigger på dem. De kigger alle på mig i chok, og jeg smiler bare sukkersødt til dem.

" Tuttelu De damer! " Siger jeg og vinker til dem, før at jeg går tilbage af den vej jeg kom fra. Da jeg er nået et godt stykke væk, smiler jeg for mig selv. Jeg kan godt! Jeg troede lige et øjeblik mit forsvar var nede, men det kom igen! Jeg kan dog ikke sige at Ethans ord ikke gjorde ondt. De ord har jeg fået fortalt så mange gange, men det var godt han sagde dem! For det gjorde mig kun endnu mere bevidst om, at jeg ikke skal bukke under for deres bullshit. Men jeg kan heller ikke sige at Ethan ikke er hot, for det er han. Det er bare synd at han er sådan en opblæst når.

___________

Så kom der lige endnu et kapitel!☺️❤️ Det er altid svært at starte på bøger, så vil enligt gerne bare hurtigst muligt igang med denne bog!😝😉❤️ Tak til alle som læser med allerede, de sætter jeg virkeligt pris på!

Indtil vi ses næste gang, PEACE!✌️💙🔥

Addicted to you • E.D • // Afsluttet Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα